Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA MOTIVACIJA!

Bujna Francesca obećala je striptiz ako Italija ode do kraja...

Francesca Cipriani
Foto: Instagram
1/10
27.06.2016.
u 16:40

Francesci ovo nije prvi izlet u nogomet, Adilu Ramiju prošle je godine uništila zaruke nakon javnog priznanja kako se intimno družila s tadašnjim nogometašem Milana

Francesca Cipriani odlučila je motivirati talijanske nogometaše i obradovati navijače. Obećala je, naime, kako će u slučaju da azzuri na Euru odu do kraja i ona otići do kraja te u čast pobjede izvesti striptiz. Francesci ovo nije prvi izlet u nogomet, Adilu Ramiju prošle je godine uništila zaruke nakon javnog priznanja kako se intimno družila s tadašnjim nogometašem Milana.

Italija, inače, u osmini finala igra protiv Španjolske, a prođe li, u četvrtfinalu će ih čekati Nijemci.

Nakon obećanja bujne TV voditeljice Italija je dobila dosta novih navijača na Euru, piše tjednik Max!

>> 'Hrvatski lamborghini' oduševio navijače, plijeni pozornost gdje god se pojavi

 

Gracias España 😘 un beso! 💋🇮🇹🇪🇸⚽️ #ita #euro2016 #francescacipriani #spagna #espana

Videozapis objavljuje Francesca Cipriani D'Altorio (@francescaciprianiofficial)

Komentara 3

DU
Deleted user
18:43 27.06.2016.

Fuj! Na sto lici ova plasticna karikatura? Kaj je netko od novinara dobio za badava pa sad oglasavate to smece? Odabirom tekstova (jer uglavnom sve prepisujete) iskazujete NEpostovanje prema svojim citateljima!?!

AO
admini_obrišite_si_mami
15:51 28.06.2016.

Prekrasna žena. Tako prirodna, a vidi joj se dobrota u oku. Bravo za autora "večernji list" jer se vidi da ima istančan ukus kad su žene u pitanju!

Avatar commentator
commentator
17:17 28.06.2016.

"The body."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije