Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza u plavom taboru
Povratak na članak

Bugarin na izlaznim vratima: Petev se već rukovao s igračima

Mnogi su mišljenja da su Bugarinu dani u Dinamu odbrojani. Petev je na pitanje da li se boji otkaza odgovorio: Ne bojim se ničega osim bolesti.

Komentari 14

BL
Blagi
22:52 25.04.2017.

Sto je Mamic vidio u Petevu kad ga je angazirao,on jednostavno nije kalibar za Dinamo

VL
SX
sudbina x
07:33 26.04.2017.

Ja sam navijač dinama ali on ove godine ne zaslužuje naslov. Čestitam rijeci na osvojenom prvenstvu. Sad će svi srbi postati navijači rijeke. Jedna voditeljica iz emisije " dobro jutro Hrvatska" već navija za rijeku iako ne zna nijednog igrača, niti što je to ofsajd...!

VL
DP
DPDP
08:31 26.04.2017.

ove sezone Rijeka bolja i zaslužuje biti prva. a Dinamo i Petev od prvog kola niti glave niti repa . nema igre ,pojačanja upitna ali je sezona uspješna cca 50 milja u đepu ( nečijem ). ali u svemu treba gledati i pozitivnu stranu jer se pripreme mogu odraditi kvalitetno bez prodaja igrača ( jer se nema koga prodat )

VL
OL
olrajt
09:45 26.04.2017.

Nakon svekolike harange medija i političara te raznoraznih plaćenika protiv Dinama, nije čudo da se takva situacija jednom morala dogoditi!No, Dinamo će i dalje biti velik mada neće biti prvi!

VL
KU
kupatilo
02:15 26.04.2017.

Ma sveje ovo namjesstaljka.Dinamo se zgadio svima i prvenstva vise nemaju smisla akoje uvjek jedan teisti prvak.Toje pusteno.Dvi zaredom????

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
10:01 26.04.2017.

petev je stvarno neznalica, i platit ce odkazom (ali i lijepom odpremninom koju ce vrlo vjerojatno podijelit s gazdom), ali on je samo jedan od kotacica u onom sta mamic cak javno i besramno zove "vizijom kluba" - a prema njegovom vlastitom objasnjenju te se vizija svodi na to da je dinamo zapravo poligon za promoviranje i prodaju klinaca iz svoje skole - dakle privatna mamiceva farma - i nakon peteva nece doc pravi trener koji bi napravil momcad za neke rezultate, nego opet jedan u nizu poslusnika koji ce slijedit gazdinu "viziju"...ja sam medju zadnjim mohikancima koji je uz prkos mamicu i svemu ruznom kaj se pise o mom dinamu i onim bbb-ima (koje u neku ruku kuzim ali se ne slazem s metodama) i koji ga isto sramote po svijetu itd, uporno dolazil na tekme i vjerno drukal...ali evo javno odustajem, moji su frendovi pomalo svi vec odustali, kad nekog pitam dal ide na tekmu vecina odgovara da ima pametnijeg posla - i imaju pravo - cemu da se veselimo? tomu kaj je mamiceva farma proizveka jos 2-3 klinca koji ce odigrat par tekmi za dinamo, tek tolko da ih se pokaze managerima, pa prodat u neki klub - il da se ponosimo kaj je mamic prodal najvise klinaca sa ovih prostora u lige petice? kaj mi ko navijaci imamo od toga?...ili time kaj je dinamova skola medju par najboljih na svijetu? kaj dinamo ima od toga kad ti klinci odradjuju onih par utakmica samo da se prezentiraju kupcima - kaj mi navijaci imamo od te skole? kolko smo dugo gledali jedvaja, kovacica, pa i roga i pjacu, i hrpu drugih koji nsu stigli uci ni u zapisnik? coric je malo duze, ali samo zato jer gazda nije mogal postic zadovoljaavjucu cijenu... i kad usporedjujemo "vizije", koja je rijekina vizija? 4 godine su marljivo slagali ekipu za naslov, prvo od dinamovih odpadaka, a kasnije od sasvim prosjecnih igraca ali uz dobar strucni rad i jedan jedini cilj - sportski uspjeh evo ih konacno na tom cilju...eto, zato uzimam odmor od domaceg nogometa, dost mi je mamiceve farme i razocarnja i laznih nada i europskih obecanja za koja se unaprijed zna u vodstvu kluba da rezultat nije bitan - srecom, u europi se igra sjajan nogomet, a jednom ce i autor i najveci profiter te vizije otic, pa ce dinamo ponovo postat sportski klub sa glavnim ciljem osvajanjem trofeja...

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
10:35 26.04.2017.

Ako je Bugarin stvarno na izlaznim vratima to je grozno i nepošteno jer Petev je naš balkanski brat po kulturi, jelu i djelu i treba samo malo pažnje i nježnosti da od njega napravimo pravog hrvata.

VL
TP
tugomir.pokas
10:05 26.04.2017.

Dinamo angažira trenere sa "otpada" a velike odštete bi trebale biti predmet USKOKa jer toliko su česte u Dinamu da liče na kriminal.Možda se međusobno i dijele.

VL
DU
Deleted user
11:32 26.04.2017.

Mislim da dolazi na naplatu, ne mozes ti zlo raditi a dobru se nadati.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:06 25.04.2017.

Dinamo je balkanska domoljubna svetinja..

VL
DU
Deleted user
01:10 26.04.2017.

Konacno Rijeka prvak, najzapadniji dio drzave, daleko od Srbije, kojom je Zagrebe tako blizu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.