Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza u plavom taboru

Bugarin na izlaznim vratima: Petev se već rukovao s igračima

Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
25.04.2017.
u 22:09

Mnogi su mišljenja da su Bugarinu dani u Dinamu odbrojani. Petev je na pitanje da li se boji otkaza odgovorio: Ne bojim se ničega osim bolesti.

Dinamo trener Ivajlo Petev je nakon poraza od Slavena izjavio kako ne misli dati ostavku.

- Ne razmišljam o tome, to nije moj posao, postoje oni koji će to riješiti. A što imam reći igračima, reći ću im u svlačionici.

A Ante Ćorić je nakon izlaska iz svlačionice priznao:

- Trener se sa svima rukovao, ne znam što mu to znači.

Mnogi su mišljenja da su Bugarinu dani u Dinamu odbrojani. Petev je na pitanje da li se boji otkaza odgovorio:

- Ne bojim se ničega osim bolesti.

A plavi su protiv Slavena ponovno pokazali nemoć. U prvom poluvremenu igrači aktualnog hrvatskog prvaka nisu napravili niti jedan prekršaj.

Nikako nisu mogli probiti obranu Slavena, koji čak devet utakmica u nizu nije pobijedio. Plavi su pogađali gredu i vratnicu, ali lopta nije htjela u mrežu. U zadnjih 15-ak minuta zagrebački sastav je krenuo po pobjedu, ali im se to odbilo u glavu. Iz kontranapada su dobili pogodak i izgubili 1:2 

Jesu li igrači izdali Peteva? Bugarski stručnjak je odgovorio:

- Neću o tome, s igračima ću još razgovarati - zaključio je trener Dinama, koji bi uskoro mogao biti bivši!

Tko bi ga moga zamijeniti? Kao potencijalni nasljednik spominje se sportski direktor Romeo Jozak, koji se u ponedjeljak vratio sa skautiranja u Argentini.

Navijači Dinama mogu se sramiti ovakve momčadi, kad već igrači nemaju srama. Oni ne znaju ili ne žele zagristi nakon što su izgubili derbi od Hajduka.

Rijekin kiks u Puli ponovno je vratio plave u utrku za prvaka, sve do utakmice u Koprivnici. Poraz od Slavena teži je nego onaj od Splićana prije nekoliko dana u Maksimiru.

A plavi bi htjeli osvojiti 12 naslov u nizu. Sada se to čini vrlo teško, jer Rijeka je pobjedom protiv Osijeka (2:0), šest kola prije kraja prvenstva, pobjegla Dinamu osam bodova...

>>Rujevica proključala: Rijeka pobijedila Osijek i ima osam bodova više od Dinama!

Komentara 14

BL
Blagi
22:52 25.04.2017.

Sto je Mamic vidio u Petevu kad ga je angazirao,on jednostavno nije kalibar za Dinamo

SX
sudbina x
07:33 26.04.2017.

Ja sam navijač dinama ali on ove godine ne zaslužuje naslov. Čestitam rijeci na osvojenom prvenstvu. Sad će svi srbi postati navijači rijeke. Jedna voditeljica iz emisije " dobro jutro Hrvatska" već navija za rijeku iako ne zna nijednog igrača, niti što je to ofsajd...!

DP
DPDP
08:31 26.04.2017.

ove sezone Rijeka bolja i zaslužuje biti prva. a Dinamo i Petev od prvog kola niti glave niti repa . nema igre ,pojačanja upitna ali je sezona uspješna cca 50 milja u đepu ( nečijem ). ali u svemu treba gledati i pozitivnu stranu jer se pripreme mogu odraditi kvalitetno bez prodaja igrača ( jer se nema koga prodat )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije