Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR JUVEA

Buffon: Samo Milan može nešto napraviti u Europi

Milan
Reuters
26.11.2009.
u 11:55

Čuvar Juventusova gola, Gianluigi Buffon, dva je puta kapitulirao u 5. kolu skupine A nogometne Lige prvaka kod Bordeauxa koji je s 2:0 svladao torinsku “staru damu”.

Bordeaux je kolo prije kraja osigurao prvo mjesto u skupini, dok će o drugome u izravnom dvoboju na torinskom Olimpijskom stadionu odlučivati Juventus (osam bodova) i Bayern s bodom manje.

- Velika je razlika između igranja u Italiji i Europi. U Italiji se mnogo toga bazira na fizičkoj kondiciji, te kvaliteti, ali u Europi su svi sjajno organizirani. Vidjeli smo to na primjeru Intera kod Barcelone. Nemate li do kraja razvijen sustav nećete moći odigrati dominantnu utakmicu na gostovanjima.

- Jedina talijanska momčad koja može nešto postići u Europi je Milan i zato oni tradicionalno dobro igraju u Ligi prvaka - poslao je poruku Buffon svome klubu, ali i “pecnuo” talijanskog prvaka Inter.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije