Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus

Buffon: Kada gledam Pirlovu igru, pomislim da Bog postoji

Andrea Pirlo
AFP
12.09.2011.
u 19:39

Juventusov vratara Gianluigi Buffon izjavio je da je dovođenje Andree Pirla iz Milana jedan od najboljih transfera u povijesti kluba iz Torina. Stara dama je u prvom kolu talijanskog prvenstva pobijedila Parmu sa 4:1

Andrea Pirlo u Juventusovoj pobjedi sudjelovao je s dvije prekrasne asistencije. Vratar Buffon bio je oduševljen njegovom igrom.

– Dovesti igrača s takvom vrhunskom tehnikom i kvalitetom fantastičan je potez. Pirlova me igra protiv Parme natjerala da pomislim da Bog postoji. Igrao je odlično – kazao je Buffon.

Ključne riječi

Komentara 3

CU
cupus
00:53 13.09.2011.

Ma mamurluk je ljepsi od pijanstva..opustis se kao beba ...

SE
serđo
20:33 12.09.2011.

pirlo je nesumnjivo as i bilo ga je prekrasno gledati na prvoj tekmi, no tek se treba dokazati u dami, a nema još puno proljeća za to. puno zanimljiva je vijest da je na današnji dan prije 18 godina za signoru debitirao 18-godišnji anonimus po imenu alessandro del piero. danas ima 36 godina, dakle točno pola života dao je najvećem talijanskom klubu. e, to je više od jedne dobre tekme.

CP
copy paste
00:28 13.09.2011.

bravo serđo,to se zove kvalitetno zapažanje.nisam gledao utakmicu,ali znam da mi je i ovakom pijanom od rakije,del piro najjači talijanski igrač u zadnjih dvadest godina.nekada sam bio strasteveni navijač juventusa,ali juventus i talijanska liga su danas ništa drugo nego lii topovsko meso za španjolce i engleze koji ih nagaze svako pa malo.mada sam navijač juventusa,ipak mi fali jak milan,inter i cjelokupna talijanska ligha.to su bile utakmice.prave muške.toliko od mene danas pijanog.sutra je tek izazov kako to pijanstvo apsorbirat i korigirat.do tada živi vi meni bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije