Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI VRATAR

Buffon: Govorili su da neću uspjeti, ali ja sam vjerovao...

Foto: Press Association/Pixsell
1/9
09.05.2017.
u 23:38

- To bi mi puno značilo. Taj bi naslov bio najveća radost u mojoj karijeri, uz osvajanje naslova svjetskog prvaka 2006. - rekao je Buffon.

Juventus je večeras svladao Monaco s 2:1 i s 4:1 ukupno prošao u finale Lige prvaka. Stara dama tako je primila samo jedan gol u nokaut fazi, a veliki dio zasluga za to nosi Gianluigi Buffon.

Legendarni vratar s 39 godina na leđima će 3. lipnja u Cardiffu imati priliku osvojiti Ligu prvaka i tako uzeti jedini trofej koji mu nedostaje u velikoj karijeri.

- To bi mi puno značilo. Taj bi naslov bio najveća radost u mojoj karijeri, uz osvajanje naslova svjetskog prvaka 2006. Bila bi to nagrada nakon puta popločanog hrabrošću, tvrdoglavošću i napornim radom. Oduvijek sam želio osvojiti ovo natjecanje i uvjeren sam da to mogu učiniti sa svojom momčadi i navijačima. To bi bilo sjajno, ali o tome ćemo pričati ako se to dogodi - rekao je Buffon nakon što je Juventus izborio finale.

Buffon je finale Lige prvaka igrao i prije dvije godine, no Barcelona je bila bolja.

- Poslije te utakmice svi su mislili da mi je to posljednji finale u karijeri. No, ja sam vjerovao u svoje snove i da mogu ponoviti finale.

Buffon je danas protiv Monaca morao u mrežu pa se tako njegov niz bez primljenog gola u Ligi prvaka zaustavio 594 minute. Po tome je peti najbolji u povijesti Lige prvaka. Bolji od njega samo su:

853 minute Lehmann (Arsenal)
737 Navas (Real Madrid)
657 Van der Sar (Ajax)
622 Dida (AC Milan)
594 Buffon (Juventus)

Komentara 1

Avatar mali322
mali322
00:23 10.05.2017.

I ja isto vjerujem, da će Real proći polufinale i napuniti mu mrežu u finalu, baš vjerujem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije