Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Budimir strijelac u pobjedi Mallorce protiv Espanyola

Ante Budimir
Foto: Gtres/PIXSELL
1/3
06.10.2019.
u 15:15

Bivši igrač zaprešićkog Intera i Lokomotive u 37. minuti se odlično snašao pri ubačaju Sastrea i prsima poslao loptu u mrežu za svoj treći pogodak u ovoj sezoni

U prvoj nedjeljnoj utakmici 8. kola španjolskog nogometnog prvenstva Mallorca je kao domaćin svladala Espanyol s 2-0 (1-0), a prvi pogodak postigao je hrvatski napadač Ante Budimir.

Bivši igrač zaprešićkog Intera i Lokomotive u 37. minuti se odlično snašao pri ubačaju Sastrea i prsima poslao loptu u mrežu za svoj treći pogodak u ovoj sezoni. Drugi pogodak za Mallorcu postigao je Salva Sevilla udarcem s ruba kaznenog prostora.

Drugom ovosezonskom pobjedom Mallorca je sa sedam bodova privremeno zasjela na 17. mjesto, posljednje koje donosi ostanak u prvoligaškom društvu. Espanyol s pet bodova na 19. mjestu. Vodeći Real Madrid ima 18 bodova, a p0 14 su sakupili Granada i Atletico Madrid.

U preostalim utakmicama 8. kola danas se sastaju: Celta Vigo - Athletic Bilbao, Valladolid - Atletico Madrid, Real Sociedad - Getafe i Barcelona - Sevilla.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije