Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvorac juniorskog čuda

Budimir: 'Došlo je vrijeme za iskorak u seniorskom nogometu. Široki Brijeg je idealna stanica'

Ženeva: Finale Lige prvaka mladih između AZ Alkmaara i Hajduka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
19.06.2023.
u 23:59

Široki Brijeg se prošle sezone nije uspio plasirati u Europu, te je završio na petome mjestu Premijer lige BiH. "Sigurno će biti i odlazaka i dolazaka. Vrlo dobro znamo što nam treba i vjerujem kako ćemo odraditi kvalitetan posao", kazao je Marijan Budimir.

Tvorac juniorskog čuda Hajduka Marijan Budimir izjavio je u ponedjeljak, nakon što je preuzeo voditi premijerligaša u BiH, Nogometni klub Široki Brijeg kako je ta momčad za njega idealan iskorak u seniorskome nogometu, a potvrđeno je i da će Hajduk i Široki ubuduće razmjenjivati igrače i stručnjake. 

Budimir je s juniorima HNK Hajduka prošle godine osvojio naslov prvaka Hrvatske, a ove sezone je stigao do finala Lige prvaka gdje su izgubili od nizozemske momčadi AZ Alkmaara.

GALERIJA Hrvatska ostala bez zlata: Španjolska bolja u jedanaestercima

Ženeva: Finale Lige prvaka mladih između AZ Alkmaara i Hajduka
1/59

"Došlo je vrijeme za iskorak u seniorskom nogometu. Široki Brijeg je idealna stanica za taj iskorak. Ovo je veliki i trofejni klub na ovim prostorima", rekao je na predstavljanju novi trener Širokog Brijega Marijan Budimir. Najavio je kako će se momčad Širokog Brijega za sljedeću sezonu pojačati o čemu već vodi razgovore s vodstvom kluba.

VEZANI ČLANCI:

Široki Brijeg se prošle sezone nije uspio plasirati u Europu, te je završio na petome mjestu Premijer lige BiH. "Sigurno će biti i odlazaka i dolazaka. Vrlo dobro znamo što nam treba i vjerujem kako ćemo odraditi kvalitetan posao", dodao je Budimir. 

VIDEO Dalić: 'Rekao sam jučer da su penali lutrija. Nisu, pogriješio sam'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije