Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga bundesliga

Budimir debitirao za St. Pauli, Kreilach donio bod Unionu

kreilach
Foto: DPA/PIXSELL
09.08.2014.
u 09:45

Trener hrvatskih korijena Roland Vrabec mladog napadača odmah je gurno u vatru, odigrao je svih 90 minuta na gostovanju kod Aalena.

Ante Budimir, donedavni napadač Lokomotive debitirao je za svoj novi klub, njemačkog drugoligaša St. Pauli. Trener hrvatskih korijena Roland Vrabec mladog napadača odmah je gurno u vatru, odigrao je svih 90 minuta na gostovanju kod Aalena u susretu 2. kola. No, Budimir neće po dobrome pamtiti svoj prvi nastup za hamburšku momčad jer domaćin je pobijedio 2:0.

Ipak, u nekoliko navrata uspio se istaknuti, a najbliži pogotku bio je u 66. minuti, pri rezultatu 1:0, no vratar Fejzić sjajno je obranio njegov udarac glavom.

St. Pauli je prvenstvo počeo jednim neodlučenim ishodom i porazom.

 

A kapetan Union Berlina, Damir Kreilach, donio je svojoj momčadi bod protiv Fortune Düsseldorf (1:1). Gosti su poveli preko Liendl u 35. minuti, a izjednačio je bivši igrač Rijeke u 64. minuti nakon što se našao na pravom mjestu poslije jednog ubačaja. Kreilach je odigrao cijeli susret baš kao i njegov suigrač Roberto Punčec, bivši mladi hrvatski reprezentativac.

Union nakon dva kola ima dva boda.

>>Ante Budimir umjesto u Dinamo otišao u St. Pauli!

>>Ante Budimir: Zahvalan sam Lokomotivi, no vrijeme mi je za novi iskorak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije