Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORCI U CIBONI

Brutalno je bilo na polufinalu Hrvatske MMA lige

Hrvatska MMA liga (1)
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/8
08.09.2013.
u 10:55

Teškaš Dražen Glavaš još je jednom pokazao koliko agresivan i učinkovit može biti. U najkrvavijoj bori večeri opakim aperkatima svladao je Gorana Željezića. Šteta na licu bila je prevelika, pa Željezić nije mogao nastaviti borbu.

Brzi i uzbudljivi prekidi polugama i tehničkim nokautima obilježili su poluzavršnicu Hrvatske MMA lige.  Glasna publika u domu Dražena Petrovića u subotu je imala što vidjeti već u prvom meču. Parick Pereša odličnom polugom na ruci svladao je Burhana Ahmetija i tako postao prvi od 10 finalista.

U finalu lake kategorije borit će se s Filipom Pejićem. Tehničkim nokautom pobijedio je Ivana Vladimira. Oduševljenje nije skrivao, kao ni njegova djevojka koja je nakon meča dotrčala u kavez i skočila mu u zagrljaj.

Za naslov u velteru potući će se Zdravko Dukić i Lovre Vrkić. Dukić je Antu Radmana pobijedio odlukom sudaca, dok je Vrkić finale izborio dosta brže, polugom na ruci Tončija Peruška u 1. rundi. Antonijo Mijatović je još jednom pokazao je kandidat za osvajanje srednje kategorije. Dvije runde je u parteru potpuno kontrolirao meč  protiv Hrvoja Martića i rutinski došao do pobjede.

- Drago mi je što sam pobijedio jer sam osigurao mjesto u finalu. Žao mi je što nisam završio borbu, ali što sad. Idemo dalje, moram se pripremati za finale. Tamo neće imati lak zadatak. Preko puta će stajati Zoran Đođ, koji je u agresivnom meču  tehničkim nokautom svladao Mateja Jurina.

Matej Batinić ove je godine uspio izboriti finale poluteške kategorije Hrvatske MMA lige, prošle ga je godine u istoj fazi natjecanja eliminirao Božo Mikulić. Udarcima je  natjerao Petra Buljana da preda meč, a u finalu ga čeka Kristijan Perak. Tomislav Burec se uoči polufinala ozlijedio, pa je Perak prošao bez borbe.

Teškaš Dražen Glavaš još je jednom pokazao koliko agresivan i učinkovit može biti. U najkrvavijoj bori  večeri opakim aperkatima svladao je Gorana Željezića. Šteta na licu bila je prevelika,  pa Željezić nije mogao nastaviti borbu. Glavašu će se u finalu suprotstaviti Saša Milinković. Sudačkom odlukom pobijedio je Luku Oršanića.

Spektaklu u Ciboni svjedočio je i glavni trener American Top Teama Conan Silveira. Svrha njegovog dolaska je pronalazak mladih boraca te njihov odlazak na probne treninge u glavni stožer American Top Teama u Coconut Creeku na Floridi. Tako će naši borci imati priliku izboriti mjesto u dvorani gdje treniraju svjetski poznatih borci poput Glovera Teixeire, Robbieja Lawlera i Brada Picketta.

- Vidio sam neke sjajne mečeve, točnije vidio sam jako puno potencijala večeras. Dečki su talentirani, ali smatram da ima trebaju bolje pripreme. Ako iskoristite potencijal koji imate, možete stvoriti neke vrhunske borce. Hrvatska ide u pravom smjeru što se tiče MMA-a- izjavio je Silveira.

Službeni rezultati polufinala Hrvatske MMA lige:

1) Patrick Pereša, 1R, 1:06, poluga na ruci

2) Filip Pejić, 1R, 1:26, TKO

3) Zdravko Dukić, 2R, 5:00, odluka sudaca 3:0

4) Lovro Vrkić, 1R, 1:43, poluga na ruci

5) Zoran Đođ, 1R, 3:53, TKO

6) Antonio Mijatović, 2R, 5:00, odluka sudaca 3:0

7) Matej Batinić, 1R, 3:29, TKO

8) Dražen Glavaš, 1R, 1:29, TKO

9) Saša Milinković, 2R, 5:00 odluka sudaca 3:0

10) Sándor Ökrös, 2R, 1:32, gušenje

>> Emelianenko i Cro Cop se sreli licem u lice u Rusiji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije