Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni

Brozovićev otac ljutit na V. Goricu, ali Marcelova gesta će vas oduševiti

Marcelo Brozović
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
18.07.2018.
u 22:42

Srebrni vatreni osigurao je besplatne školske knjige za djecu iz Cerića od 1. do 4. razreda!

Marcelo Brozović bio je jedan od aduta izbornika Dalića na SP-u. Hrvatska nogometna reprezentacija u Rusiji je osvojila drugo mjesto i vatrenima je priređen veličanstven doček u Zagrebu.

Svim vatrenima priređen je poseban doček u gradovima iz kojih dolaze, ali izgleda da je Velika Gorica zaboravila na svog sugrađanina.

To je posebno naljutilo njegova oca Ivana, koji je na svojem Facebooku napisao je poruku gradu Velikoj Gorici.

"Dragi naši NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo nisam izdržao, plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI",  napisao je Brozovićev otac.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Doček za Brozovića u Velikoj Gorici prvo je odgođen, a zatim i otkazan. No, doček se na kraju ipak dogodio. Mještani sela Okuje okupili su se kako bi pozdravili svog srebrnog sa SP-a.

– Ovo je bilo za malo širu obitelj i prijatelje. Zašto Gorica nije napravila doček... to morate njih pitati – rekao je Marcelov otac Ivan Brozović za 24 sata.

Proslavu je organizirao u restoranu "Za vašu dušu" u Okuju, a velik broj mještana uz pjesmu je slavio srebrnu medalju.

No zato je Marcelo učinio gestu za koju može biti ponosan. Naime, srebrni vatreni osigurao je besplatne knjige za sljedeću školsku godinu za djecu iz Cerića od 1. do 4. razreda! 

Bravo, Marcelo!!!

Foto: Facebook/Općina Nuštar

Komentara 80

JU
juma
22:56 18.07.2018.

Sramota za Veliku Goricu, a htjeli bi Nacionalni stadion. Pa upravo je Brozovic jedan od onih koji svojim nogometnim znanjem, ukoliko se jos malo smiri i popravi u glavi, bez problema moze naslijediti Modrica i Rakitica i nositi igru reprezentacije u buducnosti.

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
23:31 18.07.2018.

Prvo nadam se da mi Kurir, pardon vecernji, opet nece izbrisati post. Prvo, ljudima je vec preko kape doceka. I igracima. Pa Perisic je bio na 4 doceka u 3dana. Ali da je Broz zasluzio- je. Covjek Koji je istrcao dva I pol maratona na prvenstvu. Ako je Zelina mogla za Pivarica sramota je da V. Gorica nije mogla za Broza

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:13 18.07.2018.

Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije