Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OSAM GODINA

Brozović se oglasio na Instagramu i najavio svoj odlazak iz Intera

Matija Habljak/PIXSELL, Instagram/Marcelo Brozović
21.06.2023.
u 15:26

Kao dvije glavne opcije navode se španjolski prvak i nogometni velikan Barcelona te saudijski doprvak Al-Nassr u čijim redovima igra Cristiano Ronaldo te koji vodi hrvatski trener Dinko Jeličić

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović uskoro će napustiti Inter, tema je to razgovora praktički svih talijanskih, ali i brojnih svjetskih sportskih medija. 

Kao dvije glavne opcije navode se španjolski prvak i nogometni velikan Barcelona te saudijski doprvak Al-Nassr u čijim redovima igra Cristiano Ronaldo te koji vodi hrvatski trener Dinko Jeličić.

Budući da o temi bruji velik dio sportske javnosti, oglasio se i sam Brozović. Objavio je Instagram priču koja sadrži samo jednu sliku, a na njoj je prikazana linija učitavanja (na engleskom loading) što je poprilično jasna poruka veznjaka da se nešto događa i da će se odgovori znati uskoro.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio navodi da je Inter odbio ponudu Saudijaca od 18 milijuna eura i jasno dao do znanja da traži 20 milijuna eura odštete za hrvatskog veznjaka. Čelnici Al-Nassra Brozoviću nude godišnju plaću od 15 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Barcelona je spremna platiti 20 milijuna eura za Brozovića, a nudi mu i ugovor na tri godine s godišnjom zaradom od sedam milijuna eura.

Prošle sezone Brozović je za Inter nastupio u 40 utakmica te ih kao kapetan vodio u finalu Lige prvaka. a igra u redovima Intera od 2015. godine.

Foto: Instagram/Marcelo Brozović

 

Komentara 1

RE
RedTree
16:17 21.06.2023.

Najbolja opcija ostanak u Intera. Neki su otišli u Barcelonu, Real pa su pali u drugi plan, a za ovo drugo je još mlad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije