Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Italije

Predsjednik Intera naredio prodaju Brozovića, engleski velikan započeo pregovore!

Brozović
Foto: Reuters
1/6
24.12.2015.
u 14:20

Spominjao se i interes Barcelone, ali na tome se, barem zasad, zadržalo. Katalonci se još uvijek nisu oglasili.

Predsjednik Intera Erick Thohir naredio je svojim direktorima da srede financije jer su klupski rashodi za osam milijuna eura veći nego prihodi. Milanski klub to će riješiti tako da proda neke igrače, a talijanski mediji tvrde da će pustiti Marcela Brozovića.

Hrvatski reprezentativac u posljednje vrijeme igra odlično i za njega su zainteresirani brojni klubovi, a cijena od 12 milijuna eura, koju je Inter istaknuo, neće biti problem. Navodno Roberto Mancini nije ljubitelj Brozovića i ne bi se protivio takvoj odluci, posebno jer smatra da su odlično pokriveni na toj poziciji.

A TuttoMercato donosi ekskluzivnu informaciju da su već započeli pregovori s Arsenalom. Wenger bi rado vidio hrvatskog nogometaša na Emiratesu pa je već napravio prvi korak. Ipak, navodi se kako dogovor još nije postignut, ali kontakti su ostvareni.

Valjda napomenuti da Talijani tvrde kako je za Brozovića zainteresirano nekoliko klubova iz Engleske koji bi Wengeru mogli pomrsiti račune. Uz to, spominjao se i interes Barcelone, ali na tome se, barem zasad, zadržalo i Katalonci se još uvijek nisu oglasili.

U svakom slučaju, Brozović će vrlo vjerojatno ove zime napustiti Inter, ali imat će slatke brige oko izbora novog kluba. Pitanje je samo kako će na sve to reagirati navijači i igrači Intera koji su zavoljeli Brozovića.

>>Interovci: Broz je naš simbol, ujedinio nas je

Komentara 7

ED
europski dinamo
15:17 24.12.2015.

Ha ha Brozovic u Arsenalu??? Tako se isto pisalo Brozovic u Interu...

MO
mojazemlja
19:39 24.12.2015.

"Navodno Roberto Mancini nije ljubitelj Brozovića"piše u Večernjaku.A u Jutarnjem se Mancini češka po glavi..jer kako će bez Brozovića.Novinari idite farbati tunele..

SP
spremni0
18:11 24.12.2015.

Navodn kad inter proda broza imat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije