Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat oduševljava

Interovci: Broz je naš simbol, ujedinio nas je

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
17.12.2015.
u 18:15

Cijena mu ide u neslućene visine, i do 20 milijuna eura, što će Brozovića svrstati u red najskupljih hrvatskih nogometaša.

Marcelo Brozović (23) u velikom stilu ruši tezu kako su Inter i njegov trener Roberto Mancini grobari darovitih nogometaša. Marcelova raskoš, naime, tek je u Interu i u Mancinijevim rukama došla do punoga izražaja pa je Turopoljac iz Okuja u drugom dijelu godine stasao u najboljega i najtraženijega hrvatskog nogometaša. Da se bira igrač mjeseca ili posljednjeg tromjesečja godine, Marcelo bi bio uvjerljivi laureat. Ispred zvijezda Reala, Barcelone i Juventusa. Epic Brozo, kako mu tepaju Talijani, suigrači i Interovi tifozi, oduševljava lakoćom izvedbe u sredini terena, hitrinom i pogocima u maniri najvećih svjetskih majstora. U razmaku od samo tri dana bivši je dinamovac na istovjetan način rasparao mreže Udinesea i Cagliarija; projektilima s vrha šesnaesterca u suprotne rašlje!

Slavlje u pozi mislioca

Golčine za pamćenje i slavlje u prepoznatljivoj pozi mislioca kojom je osvojio Talijane.

– Nadam se da će Brozović nastaviti ovako, navikli smo se na ovakve golove od njega. Dok god pobjeđujemo, on može zabijati. Sada je Epic Brozo postao naš simbol slavlja, pokazatelj da smo ujedinjeni i da imamo iste ciljeve – rekao je igrač Intera Jonathan Biabiany, još jedan od onih koji s Brozom na specifičan način slavi pogotke.

I neka se interovci izguštaju jer čini se da Brozo neće još dugo slaviti pogotke u Milanu. Englezi, naime, barataju informacijom da je Arsenal u siječnju spreman izdvojiti više od 16 milijuna eura za našega reprezentativca. No, naš informator tvrdi da Arsenal nije jedini i kako Broza želi i Chelsea, koji već gradi novu momčad za ljeto, te – Barcelona.

Real kupio krivog Hrvata?

Cijena ide u neslućene visine, i do 20 milijuna eura što će Marcela svrstati u red najskupljih hrvatskih nogometaša. Kako jedan od najmodernijih i najtraženijih veznih igrača Europe i zaslužuje. Uviđaju li sada u Real Madridu da su od Intera kupili krivoga Hrvata?

Prodaja Marcela Brozovića već ove zime uklapa se u priču o Interovu "crvenom minusu", odnosno poštivanjima strogih pravila Uefina fair playa. Tako je Inter prisiljen riješiti se nekolicine igrača koje ima na posudbi (Montoya, Dodo, Gnoukouri...) što će tek djelomično pokriti rupu na računu, dok će prodaje Brozovića i Ranocchije biti spektakularne i jamčit će Talijanima spokojan nastavak fiskalne godine. A gdje je tu Dinamo? Ne brinite, Mamić je ovdje i te kako vodio računa o interesima kluba pa je plavima, prema ugovoru s Interom, zajamčeno deset posto od sljedećeg Marcelova transfera. Inter je za Marcela Dinamu platio osam milijuna eura, a sada će zaraditi najmanje dvostruko. Kao što će se negdje na novoj londonskoj adresi udvostručiti i Marcelova sadašnja primanja u Interu od 1,3 milijuna eura godišnje.

>>Nadamo se da će Brozović nastaviti, navikao nas je na ovakve golove

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije