Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODALI NAJBOLJEG

"Brokeri" dobro trguju: Prodali Jordana Zadru, doveli izabranika srpske pjevačice

Performance of Teodora Dzehverovic held on raft TAG.

Nastup Teodore Dzehverovic na splavu TAG.
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages/PIXSELL
1/2
01.01.2021.
u 22:43

Osječani su prodali najboljeg strijelca HT Premijer lige, a potom doveli dva braniča, Šveđanina Clarencea i Srbina Čelebića

U domaćem prijelaznom roku koji traje do 6. siječnja najviše prometa dosad napravio je Košarkaški klub Vrijednosnice Osijek. "Brokeri" su najprije doveli 22-godišnjeg švedskog reprezentativca, braniča Elijaha Clarancea (194 cm) koji bi trebao nadomjestiti najboljeg dosadašnjeg Osijekova igrača Antonija Jordana, inače najboljeg strijelca HT Premijer lige, kojeg su, kažu nam u klubu, prodali Zadru.

Clarance je inače bio najbolji strijelac mlađeseniorskog Eurobasketa s prosjekom od 22,4 koša, a prošlu sezonu proveo je u Nizozemskoj u BC Heroes Den Bosch.

Pored njega, Osječani su doveli i 28-godišnjeg srpskog razigravača Nina Čelebića koji je prošlu sezonu proveo igrajući za njemačkog drugoligaša Bayer Leverkusen, a javnosti je poznat i po ljubavnoj vezi s tamošnjom pjevačicom Teodorom Džehverović.

Ako im uspije dovesti i Nika Slavicu, 23-godišnjeg krilnog igrača s kojim su u pregovorima i koji je trenutno bez angažmana, Osječani bi mogli postati prijetnjom i za momčadi iz gornjeg doma. A oni se, kako čujemo, nadaju da bi mogli nekome pomrsiti račune, pa tako i ABA ligašima koji će biti opterećeni igranjem regionalne lige i grčevitom borbom za ostanak u istoj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije