Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U SPLITU
Povratak na članak

Brojni svjetski mediji pišu o napadu na srpske vaterpoliste, evo što navode

"Tenzije između Hrvatske i Srbije još su velike nakon rata iz 1990-ih godina", piše agencija Associated Press (AP) čiji su tekst preuzeli brojni svjetski mediji poput Washington Posta i ESPN-a.

Komentari 106

DR
drazen96
09:47 10.02.2019.

Ima nade za nas. Evo i mladi ljudi su pokazali da imaju domoljublje u sebi. Nemože se Splitom šetati sa srpskom zastavom. To je provokacija koja je adekvatno kažnjena.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:24 10.02.2019.

Ovako svijet saznaje da je Split siguran grad. Nema Cetnika, nema prepotentnih Zvezdasa i njihovog nekulturnog brebrekanja. Sve se to brzo razidje, okupa i ocisti.

VL
SA
samoborka
09:37 10.02.2019.

Da su 3 hrvatska navijaca doslovno zaklana u Srbiji,mediji u Hrvatskoj bi pisali, a politicari u Hr govorili; osudjujemo ovaj slucaj,ali ne smijemo dozvoliti da pojedini incidenti naruse nase dobrosusjedske odnose i proces pomirenja. A kada u Hrvatskoj Srbin samoo netko otpsuje Srbinu,jugo-udbaski mediji i jugo-udbaski politicari se odmah udruze i svjesno dramatiziraju i tuzakaju Hrvatsku okolo. Krepajte vec jednom!!!

VL
PA
Parizer
09:43 10.02.2019.

Ma mozes misliti "brojni SVJETSKI mediji", opet neki Srdjan Govedarica siri paniku, a prosjecnog Nijemca ili Britanca neipisivo zanima ko se s kim tuce u nekoj dalekoj balkanskoj kasabi,nemojte me nasmijavati. Sto se desavao u Parizu proteklih tjedana, ili u Americi, Njemackoj, u jednom danu vise nasilja i kriminala nego u Hrvatskoj u godinu dana. S druge strane tko kaze da sve to nije bila provokacija tih Srba kako bi se dogodilo upravo to sto se dogodilo pa da mogu reci evo vidite kakvi su ti Hrvati,nasilni,netolerantni,divljni,genocidni,mrze Srba,buja ustastvo i fasizam..ajte molim vas.. Pa u bivsoj drzavi se toliko nije pisao i o ustasama kao sad, i stalno isti-svi do jednoga dokazani i deklarirani jugonostalgicari i mrzitelji Hrvatske-od Pupovca,Stazica,Marasa,preko Markovine,Klasica do Miletica i slicnih marginalaca koji neprekidno trkeljaju praznu slamu i laprdaju o fasizaciji i ustasama

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
09:32 10.02.2019.

Ne pitate Dačića, Vučića i Irineja zašto im se onaj jadnik koji glumi žensko ne vrati u sigurnost otadžbine. Ovdje čitamo o tri rukometne barabe koje su počele provocirati u srcu Splita na samoj Rivi. Dakle što su tražili premalo su i dobili, proje svega zahvaljujući naivnosti hrvata jučer na rivi a i sluganstvu politike koja po “briselskoj” direktivi štiti i provokatore.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:14 10.02.2019.

Ili si junak i muskarac i stanes nakon sto si zapoceo provokaciju ili si ipak pravi Srbin i delija i provociras.. bezanija.. lelekanje

VL
DI
Didulica
10:36 10.02.2019.

Napadačima treba na rivi postaviti biste u čast njihovog pothvata! Mislio sam možda i spomenik kao što su oni podigli svojim herojima Draži,Mladiću,Karađiću! No ipak ce biste biti prikladnije jer njihov učinak nije ni blizu učinku navedenih. U svakom slučaju obavezno ovjekovjećiti heroje! Stradale uputiti na osnove ponašanja u gostima. Nije prikladno doči sa obilježjima kluba koji mrzi sve hrvatsko i paradirati po najprometnijem djelu grada kako bi kod kuče pokazao da si pravi neustrašivi četnik!

VL
SP
Spigo
09:44 10.02.2019.

Hahaha, otiđi kao hrvat u srbiju u beograd ili u bilo koji grad pa budi hrvatina,nemožete ni bog spasit.Komunjare nemoj te jopet provocirat i pravit se budale u tuđoj zemlji.Budi tamo gdje jesi......

VL
Avatar di1973
di1973
09:04 10.02.2019.

Pune su vam čube četnikof a da je u stubičkom kraju bila seljačka buna niti slova sram vas bilo večernji .

VL
KO
kompakt
09:29 10.02.2019.

Zar je i vl. svjetski medij. Potuku se huligani svjetska vijest, incident među učenicima svjetska vijest. Žao mi svjeta ako je spao na ovakve vijesti.

VL
DI
Dinamo1977
10:50 10.02.2019.

Bravo splite, svaka cast, to samo vi mozete

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:05 10.02.2019.

Da su neki nasi mladici provocirali usred Beograda sa ustaskim znakovljem i onda dobili po usima, svi koji sada pljuju po Hrvatskoj bi to podrzali i zazeljeli da budu strogo kaznjeni. Sada su Zvezdasi dosli provocirat i dobili po usima, sada se navodni ljevicari a u stvari posrbice i srbobrani dizu na zadnje nogice jer su im braca provokatori opet ugrozeni.

VL
DU
Deleted user
10:08 10.02.2019.

specijalni rat. ljige novinarske se ne potpisuju niti navode autora teksta kojeg citiraju. ovaj slučaj se diže na međudržavni nivo a da je kojim slučajem obratno,bio bi incident navijačkih huligana. sve napredne snage i cendravac će sazvati presice,govoriti o puzajućoj konzervativnoj revoluciji,o fašizaciji hrvatske. normalno,kada hrvati izgube život od srpske ruke srpski dopisnici ne pišu o tome u svjetskim medijima a razlozi su sve samo ne srpska mržnja prema hrvatima.

VL
TR
tramontana
09:54 10.02.2019.

Prije i posli rata po ciloj Dalmaciji je pisalo " Ovo je Srbija", onda je počelo odgovorima slovom U.

VL
DA
danijelrukavina4
10:26 10.02.2019.

"Crvena zvezda" je klub koji okuplja četnike. Bez obzira što nose naziv kakav nose. Dovoljno je vidjeti njihove navijače i njihove transparente. A građani Splita su jako osjetljivi na četnike. U II. svjetskom ratu - tko je na Neretvi poslan da probije obruč sa druge strane rijeke, i tko je tamo bio na drugoj strani. Slično i na Sutjesci. Dalmatinci su nosili antifašistički pokret u bivšoj Jugi. I što su sada u nedavnom ratu ponovno pokušali četnici. A sada su imali i "podršku" od "naše" vojske JNA, koju su i dalmatinci hranili, oblačili i opremali 45 godina. A ovi mladi momci, možda ne znaju, a možda su i namjerno išli se šetati po gradu. Isprike momcima ako nisu bili upućeni. A "navijačima" njihove "ZVEZDE" nema isprike ( usput, da li ste možda primjetili, da kad ih se pita za koji klub navijaju, većina samo kaže za Zvezdu, ne kaže za "Crvenu" zvezdu ). Toliko, da se zna s kim se ima posla. Pozdrav Vučku i "njegovim navijačima". A ovi "svjetski mediji" koji kao pišu, da će rat i što ti ga ja znam. Ne bojte se. Nema rata.

VL
OK
okolo
10:03 10.02.2019.

nego pišu li..svjetski mediji, kad ce povodom ove krize, zasjedati vijece sigurnosti UN

VL
Avatar kaligulaa
kaligulaa
10:03 10.02.2019.

..Da se razumjemo, ne odobravam fizičko nasilje nad bilo kome pa ni nad srbijancima, njima jednostavno na prihvatljiviji način treba reći da nisu dobrodošli, uostalom koja je razlika između ovog splitskog slučaja i slučaja, mislim isto vezanog za vaterpolo kad su srbijanci napali naše vaterpoliste na samom bazenu, zapravo, velika je razlika jer su oni takoreći, službeno mlatili naše igrače,

VL
IL
ilijan
09:43 10.02.2019.

A šta bi pisali da su tu bili igrači Mladosti iz Zagreba i ti isti huligani ih napali kao što bi ih i napali da bi bili u svojim klupskim trenirkama kao što su ti bili. Neću sad ići na nogomet gde su još veće tenzije. U ovom slučaju su trenirke ili značka isti.

VL
AM
ante_maja
11:34 10.02.2019.

Zločinci sa Ovčare i Škabrnje još slobodno šeću!!!!

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
09:22 10.02.2019.

Netko iznenadjen i uvredjen!?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.