Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anulirali 0:2

Brkić odveo Neftci u treće kolo Konferencijske lige

Ivan Brkić
ustupio: Ivan Brkić
28.07.2022.
u 23:28

Zanimljivo je bilo nadmetanje između ciparskog Arisa za koji igra bivši nogometaš Kustošije Martin Šlogar i Neftcija iz Azerbajdžana na čijim je vratima bivši vratar Zrinjskoga i hrvatske juniorske reprezentacije Ivan Brkić

Osijek i Rijeka nisu se, na žalost, uspjeli plasirati u treće pretkolo Konferencijske lige, ali je to pošlo za rukom nogometašima mostarskog Zrinjskoga koji je lako izbacio Tiranu. Nakon pobjede u gostima s 1:0, Mostarci su kod kuće slavili s 3:2 i prošli dalje kao jedini klub iz Bosne i Hercegovine.

Puno je još hrvatskih nogometaša u drugim klubovima postiglo isti uspjeh. Zanimljivo je bilo nadmetanje između ciparskog Arisa za koji igra bivši nogometaš Kustošije Martin Šlogar i Neftcija iz Azerbajdžana na čijim je vratima bivši vratar Zrinjskoga i hrvatske juniorske reprezentacije Ivan Brkić. Ciprani su na uzvrat u Bakuu otišli sa solidnim kapitalom, u prvoj su utakmici pobijedili s 2:0.

No, u uzvratnoj utakmici, pred punim domaćim stadionom, Neftci je uspio, ponajviše zahvaljujući odličnim Brkićevim obranama, pobijediti s 3:0 (1:0) i proći dalje.    

- Vjerovali smo u sebe, znali smo svoje kvalitete i računali na podršku navijača. Vjerovali smo da ako zabijemo gol u prvom poluvremenu, da možemo napraviti nešto. Odradili smo to dobro, zabili smo gol, uistinu je cijela momčad igrala odlično i na kraju smo zasluženo pobijedili i prošli u sljedeće pretkolo - kaže Ivan ne skrivajući zadovoljstvo raspletom ove priče.

No, žao mu je što naš sudac Ivan Bebek u prvoj utakmici nije sankcionirao jedan prekršaj nad njim: suparnički ga je igrač nagazio kopačkom po ruci (na snimci je to izgledalo jako ružno) i samo je pukom srećom prošao bez teže ozljede (mogao mu je i slomiti ruku). A za Bebeka je sve bilo regularno....

Brkić je u uzvratu gotovo asistirao kod prvog gola, odlično je dodao Donyohu, a potom je imao najmanje tri sjajne intervencije kojima je Ciprane spriječio da načnu njegovu mrežu. Prema pisanju azerbajdžanskih medija, najzaslužniji je za ovaj pomalo neočekivani prolaz Neftcija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije