Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Britancima Salisburyju i Ramu trofej parova!

Tennis: US Open
Danielle Parhizkaran/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.09.2021.
u 17:15

Amerikanac Rajeev Ram i Britanac Joe Salisbury pobjednici su US Opena u igri parova.

U finalnom susretu četvrti su nositelji bili bolji od Britanca Jamiea Murrayja i Brazilca Bruna Soaresa, inače sedmih nositelja, s 3-6, 6-2, 6-2.

Premda su Murray i Soares odlično otvorili meč potpuno su nestali s terena nakon dobivenog prvog seta. U drugom i trećem setu Ram i Salisbury nisu dopustili suparnicima ni jednu break-loptu, dok su konstantno prijetili na suparničke servise. Ukupno su u drugom i trećem setu iskoristili četiri od 10 takvih prilika.

Za 37-godišnjeg Rama i 29-godišnjeg Salisburyja ovo je drugi zajednički Grand Slam trofej u parovima. Prije US Opena bili su najbolji na Australian Openu 2020. godine.

Uz to, Ram je osvojio Austalian Open u mješovitim parovima (2019. i 2021. godine), a Salisbury Roland Garros u mješovitim parovima ove godine.

U finalu ženskih parova na US Openu će igrati Amerikanke Gauff i McNally protiv Kineskinje Shuai Zhang i Australke Stosur.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije