Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupocjeni Brazilac

Coutinho predstavljen u Barci, zbog ozljede pauzira tri tjedna

Philippe Coutinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.01.2018.
u 15:14

Mladi Brazilac je tijekom jutra obavio liječnički pregled na kojem su ustanovljeni problemi s mišićem.

Novo pojačanje španjolskog velikana Barcelone Brazilac Philippe Coutinho (25) pauzirat će najmanje tri tjedna zbog ozljede bedrenog mišića desne noge.

Mladi Brazilac je tijekom jutra obavio liječnički pregled na kojem su ustanovljeni problemi s mišićem. Ozljeda nije zaustavila njegov transfer na Camp Nou, ali će odgoditi njegovu premijeru u dresu 'Blau Grane'.

"Coutinho ima ozljedu bedrenog mišića i pauzirat će 20-tak dana. Njegov povratak na teren očekuje se 4. veljače u katalonskom derbiju protiv Espanyola," poručili su iz Barcelone.

Philippe Coutinho
1/12

Coutinho je preselio u Barcelonu iz Liverpoola za 120 milijuna eura, a ukupna vrijednost transfera mogla bi porasti i do 160 milijuna ovisno o učinku i uspjesima, što je najskuplji transfer u povijesti 118 godina starog katalonskog kluba.

Brazilski majstor će propustiti uzvratni susret osmine finala španjolskog Kupa protiv Celte, obje utakmice četvrtfinala, ako Barca prođe, te ligaške utakmice protiv Real Sociedada, Real Betisa i Alavesa.

Komentara 2

MU
Mukowsky
21:06 08.01.2018.

Dali 160 mil € za ozlijeđenog igrača?!?!? Za robu s greškom?!?!? Čini mi se da je tu u pitanju veća vešmašina! Naučili i oni nešto od Mamića!!!!

UM
umnjak
15:44 08.01.2018.

"Povrati u rijeku pasji skote, pojedi novac i reci hvala ti zivote". YNWA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije