Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao iz Dinama
Povratak na članak

Brezovec sa Slavenom Belupom potpisao ugovor na četiri godine

Josip Brezovec (25) prvi je nogometaš koji je ovoga ljeta napustio aktualnog prvaka Dinamo

Komentari 13

ED
europski dinamo
18:13 15.06.2011.

Možda griješim,ali mislim da je VŽ županija dala glas Štimcu.

VL
ST
Stric
18:23 15.06.2011.

europski dinamo radilo se o GLASU u udruzi prvoligaša,a ne u VŽ županiji.

VL
DA
dadekzg
16:11 15.06.2011.

šteta,mislim da je bolji od leke

VL
NI
nindža
16:46 15.06.2011.

jasno da je brezovčev transfer bio kupovanje varaždinskog glasa u izborima za predsjednika hns-a. međutim, to se moralo odraditi kako bi se eliminiralo metkovskog **************.

VL
ED
europski dinamo
18:53 15.06.2011.

dobro

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
21:08 15.06.2011.

Brezovec je s Dinamom potpisao na 4.5 godine i nakon 6 mjeseci odlazi u Slaven, ali ne na posudbu, nego potpisuje novi ugovor na 4 godine. To bi značilo da je Slaven platio odštetu? Zašto novinari malo to ne priupitaju.. Baš bi me zanimalo kakvu odštetu je Dinamo dobio za igrača kojeg je platio 300,000 eura u prosincu. Mislim, svima je jasno o čemu se tu radilo, Varteks je osim para za Brezovca dobio i plaćene pripreme u Turskoj u zamjenu za glas na Udruzi prvoligaša. Ali, zar nema nijedan novinar koji bi malo zakuhao stvari i probao saznat istinu? Ili se svi boje da će ispast \"mučka đubrad\"?

VL
VK
vječni krojf
22:18 15.06.2011.

Burgundy,pa sta imaju novinari pitati koliko je tko dao i tko dobio.Zivimo u demokraciji i svatko moze nesto prodati sto bas netreba.Dinamo je izisao u susret Brezovcu i omogucio mu da igra nogomet.U Dinamu nije uspio i sta tu imaa neobicnog.To se u svijetu dogadja i vecim igracima.Te tvoje tvoje sumnje su samo ljubomora,valjda ti je zao onog nesposobnog Stimca kojeg smo usutkali.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
23:22 15.06.2011.

@krojf Pa da, najbolje da novinari samo šute i klimaju glavom dok im Mamić drži monolog. Kad bi tako bilo, Dinamo bi mogao slati javna priopćenja, a ne organizirat presice. I otkad je Dinamo humanitarna organizacija da izlazi Brezovcu ususret?t? Zašto baš Brezovcu, a ne nekom drugom igraču, kad svi znamo pod kojim je okolnostima doveden. Itekako je neobično da se pušta besplatno igrač koji ima ugovor još četiri godine i koji je samo šest mjeseci ranije doveden za čak 300.000 eura. U normalnim okolnostima bi sportski direktor trebao objasnit predsjedniku kluba zbog čega je to napravio. I nisu to samo moje sumnje. Index ima cijeli članak o tome, a čak je i ostrašćeni dinamovac \"nindža\" o tome pisao malo niže. Probaj provirit ponekad iz Mamićeve stra***ce. Dobro bi ti došlo malo svježeg zraka.

VL
DU
Deleted user
07:37 16.06.2011.

Okej momci , recimo i da je tako , da mamić podplaćuje suce , namješta prvenstva...... , pa zar vam nije logično da se bori protiv štimca. štimac je blitvar da je on došao na vlast , desila bi se ista situacija ali sa jajdukom , namještao bi prvenstava , podplaćivao suce !!!!!

VL
VK
vječni krojf
09:42 16.06.2011.

Vidis Burgundi neki dan napao Mamic novinare zasto nisu postavili pitanje niti jednom novom igracu,a ti si navalio da pitaju zasto je Dinamo prodao Brezovca,kazem prodao ne poklonio a sad za koliko to je vec dogovor klubova.Malo bi i ti trebao svjezeg zraka da mozes malo misliti.Brezovec u Dinamonije dosao da sjedi na klupi niti za kikiriki i ako nije uspio zasto da ga Dinamo masno placa za nerad nek decko ide igrati nogomet,a Dinamo ga skinuo sa platnog spiska.Sta tu ima neobicnog.Zar je i to toliko vazno odakle ga doveo?Moj pajdo Dinamo je koliko ja znam ato znaju i mnogi drugi cesto sudjelovao u humanitarnim akcijama i tu si slabo informira.U Dinamu je red pa je sigurno sportski direktor predsjedniku objasnio i ovaj slucaj kao i uvijek dosad i taj odnos unutar kluba mnogima je trn u oku i zato toliko ljubomore.Pogledaj malo velike klubove kako oni to rade i nemoraju novinarima polagati racune.Novinari mogu pitati i dobiti ce odgovore ali je problem dali ce ti odgovori vamaodgovarati.Nindza ako je to pisao nije pravi Dinamovac.Pozdrav!

VL
VK
vječni krojf
10:06 16.06.2011.

Evo i tebi odgovor broketa.Neznam koga ti to nazivas klubasicima,ali evo ovako.Vlatko mozda i nije toliko sposoban da bi vas sve zadovoljio ali ruku na srce vrlo je uspjesan i to mu nitko ne moze uzeti.Takodjer nije Mamiceva droca jer prije nekoliko godina Mamic se uopce nije petljao u HNS.Stimac i ne moze biti Mamiceva marioneta,jer nije dorastao Mamicu ni u kom pogledu.Stimac je taj koji je jako unazadio Hrv nogomet tom svojom ligom 16. To moze napraviti samo covjek njemu slican.Zamisli da jedan vinogradar nakupi grozdja za 5000 litara vina, a da bi poboljsao kvalitetu tog vina napravit ce 9000 litara tog dobrog napitka,i sta mislis dali je podigao kvalitetu ili samo kolicinu.Eh ljudi zasljepljeni ste vi mrznjom prema uspjesnim ljudima.

VL
SA
Sandi
11:46 16.06.2011.

Čisto da se zna.. I Dinamo i Hajduk su u ligu prvaka ušli iz lige 16..

VL
BR
broketa
14:45 16.06.2011.

krojf: Zavidni smo prema mamićevim uspjesima.Ma kakvi??Pa ja da vladam savezom, da su u njemu droce vlatko i zorko i striptizeta šuker te sudačka organizacija ne da bi imao 20 bodova fore nego 40.Dokaz je to što se toliko borio za vlatka.Za koga?Za hrvatski nogomet?.ne budite smijesni.Štimac unazadio ogomet o tome se da raspravljati ali vlatko e tu 12 godina.I koji rezultati vlatka?Reprezentacija.Ne on igra libera srebrić je vezni igrača a mamić centarfor.Kretenjarija i idijotarija.VLATKO JE JEDNA OBIČNA MAMIĆEVA DROCA.Dinamo je privatizirao cijeli savez i ligu.Prije će hajduk ili rijeka osvojiti EL nego prvenstvo.Dokaz tomu je spasavanje lokomotive.I da ti si jdan obični klubašič koji ne podnosi da je predsjednikhns- hajdukovac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.