Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao iz Dinama

Brezovec sa Slavenom Belupom potpisao ugovor na četiri godine

'sport...medjugorje...20.01.2011...nk dinamo, pripreme medjugorje...trening po kisi...josip brezovec foto: zoran grizelj vecernji list'
'zoran grizelj vecernji list'
15.06.2011.
u 15:19

Josip Brezovec (25) prvi je nogometaš koji je ovoga ljeta napustio aktualnog prvaka Dinamo

Veznjak će karijeru nastaviti u koprivničkom Slavenu Belupu s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. Igraču koji je u Maksimir došao iz Varteksa nije se više dalo sjediti na klupi.

– Hvala Dinamu na lijepih šest mjeseci. Ne mislim da sam nazadovao dolaskom u Maksimir, a odlazim isključivo zbog toga što želim biti u klubu u kojem ću više igrati – istaknuo je Brezovec.

Komentara 13

ST
Stric
18:23 15.06.2011.

europski dinamo radilo se o GLASU u udruzi prvoligaša,a ne u VŽ županiji.

DA
dadekzg
16:11 15.06.2011.

šteta,mislim da je bolji od leke

ED
europski dinamo
18:13 15.06.2011.

Možda griješim,ali mislim da je VŽ županija dala glas Štimcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije