Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov dragulj

Brekalo: Vrištao sam od sreće nakon što sam zabio Hajduku

Dinamo - Hajduk
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
06.04.2016.
u 23:47

- Jako smo sretni zbog ove pobjede i finala Kupa. Zaslužili smo finale i to smo potvrdili na terenu.

Dinamo je u uzvratu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa pobijedio Hajduk s 4:0 i zakazao finale sa Slaven Belupom. Prvi gol na Maksimiru zabio je Josip Brekalo, jedan od najvećih modrih dragulja, igrač o kojem će se u budućnosti puno govoriti. 

- Jako smo sretni zbog ove pobjede i finala Kupa. Zaslužili smo finale i to smo potvrdili na terenu. Dobro smo igrali i za to smo nagrađeni. Razmišljao sam cijeli dan o utakmici i znao sam da će doći mojih pet minuta. Neopisiv je osjećaj zabiti na Maksimiru Hajduku, vrištao sam od sreće. Gledali smo utakmicu Slaven Belupo - Rijeka i nadam se da nas momčad iz Koprivnice neće iznenaditi na taj način. Ako mi budemo na razini na kojoj smo danas bili, mislim da nitko ne može protiv nas. Osim toga, ako budemo kao danas - mi odlučujemo. Atmosfera je bila sjajna, došlo je puno navijača i to je ono što nam puno znači, kazao je vidno uzbuđeni Brekalo nakon susreta.

Antonijo Ježina ni večeras nije primio pogodak, bio je siguran na golu, iako nije imao puno posla jer je Hajduk jedini udarac u okvir gola uputio u 75. minuti. Ipak, prilike koje dobiva u kupu puno mu znače.

- Sretni smo i zadovoljni pobjedom i plasmanom u finale Kupa. Igrali smo jednostavno kako smo se dogovorili i pokazali smo da smo bolja momčad. Bitno je da se dižemo u formi i da imamo ovakve utakmice. Stvarno smo svi presretni. Gledali smo utakmicu između Belupa i Rijeke i nisam očekivati da će se tako lako riješiti utakmica. To nas poziva na oprez, ali mi ćemo dati sve od sebe da budemo što bolji, kazao je Ježina.

>> Dinamo i u uzvratu razbio Hajduk te se s ukupnih 6:0 plasirao u finale Kupa

Komentara 9

GM
Gusta magla
00:52 07.04.2016.

Hahaha....Delacu je ovaj poraz ajduka zasigurno tesko pao jer suhoparniji clanak nisam dugo procitao...bas mi ga je zao...hahaha

DU
Deleted user
01:33 07.04.2016.

Zločesti Mamići zar nisu mogli pustiti Hajduku da se orujunaši malo vesele.

DU
Deleted user
07:27 07.04.2016.

dinamo razvaljuje, UDBA pati hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije