Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVORIO I O LIVAJI

Brekalo ostaje u na Poljudu? Trener Hajduka poslao poruku koja će oduševiti navijače Hajduka

Zagrijavanje nogometaša Hajduka i Varaždina uoči početka 33. kola SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
17.05.2024.
u 14:13

- Igrači su profesionalci, imaju svoje obveze, nekad je ok odigrati i padel i otići na Hvar, samo je bitan kontekst. U ovakvom trenutku to neće sjesti navijačima, igrači su morali biti pametniji. Ubuduće se to neće događati - rekao je Ivanković

Nogometaši Hajduka ove će nedjelje zatvoriti sezonu što se tiče domaćih utakmica u HNL-u. U pretposljednjem kolu našeg nogometnog prvenstva na Poljud dolazi Gorica, a u povodu toga dvoboja novinarima se obratio Jure Ivanković. Privremeni trener Hajduka isprobava kadar za nadolazeće ljeto, a Hajduk je opet dvije zaredom bez pobjede.

Za početak, Ivanković je otklonio sumnje pa poručio da protiv Gorice sigurno u istom trenutku na terenu neće zaigrati Marko Livaja, Ivan Perišić i Nikola Kalinić.

- I mi smo o tome razmišljali, ali Markova ozljeda je uzrok što se to neće dogoditi protiv Gorice. Za Lokomotivu ćemo vidjeti - rekao je Ivanković.

Prokomentirao je strateg Splićana i transparent kojeg su nezadovoljni navijači podignuli na zadnjem gostovanju u Puli. Na njemu je pisalo: Pozdrav ozlijeđenima, vidimo se u Splitu.

- Igrači su profesionalci, imaju svoje obveze, nekad je ok odigrati i padel i otići na Hvar, samo je bitan kontekst. U ovakvom trenutku to neće sjesti navijačima, igrači su morali biti pametniji. Ubuduće se to neće događati. Sahiti također neće biti u konkurenciji u nedjelju, nije se oko oporavilo. Doktor je preporučio da izbjegava napor. Od ponedjeljka će biti u treningu.

Zašto je pored nekih mlađih igrača u Puli u igru ušao Vadis Odjidja-Ofoe?

- U Puli je utakmica bila fizikalna, trebalo nam je i određena doza iskustva. Najlakše je gurnuti tri četiri igrača koji nisu ni trenirali s nama, pa prebaciti krivnju na njih. Bit će prostora za mlade, ako u jednoj utakmici netko nije dobio minutažu, ne znači to puno. Ne treba im ništa poklanjati, sve moraju zaslužiti, pred njima je dug i velik put.

Za neke igrače Hajduka sezona je već završena.

- Žaper, Lučić, Mikanović, Kalik i Prpić. Ostali su blizu povratku. Hrgović i Melnjak su u treningu. Sahiti od ponedjeljka. Brekalo je bio virozan posljednjih dana. Ranije smo rekli za Marka i njegovo koljeno. Lovre ima bol u laktu, ne prolazi. Navijači su ljuti i razočarani, sigurno. Mislim da će puno zavisiti od toga kakvi ćemo mi biti. Ako svojom igrom na terenu igrače približimo sebi, navijači će biti na našoj strani.

Zagrijavanje nogometaša Hajduka i Varaždina uoči početka 33. kola SuperSport HNL-a
1/6

Usto što će Ivan Perišić i ovoga puta krenuti od prve minute, Ivanković je podijelio i važne novosti oko eventualnog ostanka Brekala u Hajduku.

- Dosta razgovaramo. Ja s igračem i ljudima u klubu. Svi žele da ostane i svi rade sve da se to ostvari. Vidjet ćemo kakve će planove i ponude na ljeto imati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije