Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG THOMPSONA

Brbić: Kerum nam je zbog Thompsona uskratio 400 000 kuna

'28.07.2012., Split - Odrzana glavna skupstina HNK Hajduk s.d.d. Novi predsjednik Hajduka Marin Brbic. Photo: Tino juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
10.05.2013.
u 14:30

– Grad ima pravo na ovo što je napravio, sve je u skladu s ugovorom, ali nije to u redu prema klubu u trenutku kada Hajduku treba svaka kuna – kazao je Brbić.

Hajdukov predsjednik Marin Brbić reagirao je na odluku gradonačelnika Željka Keruma da Marku Perkoviću Thompsonu dopusti koncert na Poljudu, s tim da Hajduku uplati 100 tisuća kuna. Kerum je, naime, u četvrtak zajedno s Thompsonom održao veliku tiskovnu konferenciju na travnjaku Poljuda i najavio koncert.

– Hajduku je uskraćena mogućnost zarade. Mi smo već prije imali otvorene razgovore s Thompsonom i organizatorom Mrduljašem, ponudili smo im ekonomsku cijenu po kojoj iznajmljujemo Poljud. Njima je to bilo visoko, premda smo im dali povoljniju cijenu nego drugima (u Poljudu se ovog ljeta, tijekom srpnja održavaju još dva koncerta, nap. a.). Grad ima pravo na ovo što je napravio, sve je u skladu s ugovorom, ali nije to u redu prema klubu u trenutku kada Hajduku treba svaka kuna – kazao je Brbić.

Ipak, Kerum je osigurao sto tisuća kuna za Hajduk od tog koncerta.

– Hajduk je trebao dobiti četiri-pet puta više, a mi smo bili u pregovorima s Thompsonom i Mrduljašem – rekao je Brbić.

Usput je dodao da će Hajduk igrati svoje europske utakmice u Poljudu premda su dva koncerta u srpnju ostavljala upitnike. Rezervni teren postoji.

– Ima Dugopolje, snaći ćemo se. Ma, igrat će se u Poljudu – kaže Brbić.

>> Brbić: Lima odlazi, menadžer je dao uvjete koje nismo mogli pratiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije