Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOZINOVIĆ PRODULJIO

Brbić: Lima odlazi, menadžer je dao uvjete koje ne možemo pratiti

Ruben Lima
Ivo Čagalj/PIXSELL
10.05.2013.
u 12:27

U Hajduku još ne znaju ostaju li Maloča, Andrijašević, Ozobić, Oremuš...

Novo produženje ugovora predstavili su u Hajduku, predsjednik Marin Brbić dogovorio je suradnu s Goranom Jozinovićem do 2015. godine.

- Goranu je ugovor istjecao 2014. godine, produžio je ugovor do 2015. godine. S Milićem smo se dogovorili za 5 minuta, a s Goranom za 2,5 minute - kazao je Brbić.

Naravno, to ne znači da će Jozinović ostati u Hajduku. Stigne li prava ponuda neće se Hajduk puno misliti.

- Naša želja je da ostane još godinu, ali to ne mogu sa sigurnošću tvrditi. Znate u kakvim vremenima živimo u u kakvoj je financijskoj situaciji Hajduk - kazao je Brbić.

Jozinović je zadovoljan produženjem ugovora.

- Sretan sam zbog produžetka suradnje, Hajduk je moj život, drago mi je da ćemo nastaviti zajedno. Svi znamo kakva je situacija, ako dođe neka ponuda koju ne možemo odbiti onda ćemo vidjeti. Meni se nigdje ne žuri, lijepo mi je u Hajduku, ne forsiram odlazak, to sam dokazao i ovim potpisom - kazao je Jozinović.

Osvrnuo se na dvoboje s Lokomotivom.

- Odradili smo dobro prvu utakmicu, šteta što smo primili taj gol iz naše pogreške. Lokomotiva nam nije ni zapucala prema golu. Sad trebamo u Zagrebu ponoviti ovo izdanje, osvojiti Kup. Igramo s njima u nedjelju prvenstvenu utakmicu, bilo bi dobro pobijediti, napuniti se samopouzdanjem - zaključio je Jozinović.

Brbić je pričao o kadru igrača za slijedeću sezonu. Ugovor ističe Rubenu Limi.

- S Limom smo pokušali razgovarai u više navrata, njegov menadžer traži visoke uvjete, koje ne možemo pratiti. Najverojatnije će nas ovo ljeto napustiti - kazao je Brbić.

Andrijaševiću i Maloči ugovor također ističe 2014. godine.

- S Andrijaševićev rarazgovori traju, još se nismo dogovorili što ne znači da nećemo. Cilj nam je i Franka zadržati još jednu sezonu. Maloča je u ovom trenutku bliži odlasku nego ostanku, premda nemamo ponudu koja bi nas zadovoljila. Sjest ćemo i razgovarati s Marijom i njegovim zastupnikom Pašalićem, koji ima visok udio u transferu - kaže Brbić.

Lovre Kalinić? Filip Ozobić?

- S Kalinićem smo blizu dogovora, ne očekujem probleme. Ozobiću istječe ugovor, na posudbi je i u ovom trenutku nije u prvom planu Hajduka. Ako če ostati isti uvjeti onda nismo zainteresirani za nastavak suradnje, ne zbog njegovih igračkih kvaliteta, već zbog uvjeta, koji nas ne zadovoljavaju - rekao je Brbić.

Mirko Oremuš?

- Vidjet ćemo - kratko će Brbić.

Ivan Vuković?

- Nadamo se njegovom transferu ovog ljeta - rekao je Brbić.

Paralelno s produženjima ugovora Hajduk radi i na dolasku nekih igrača, na dovođenju sportskog direktora. U transfere su se uključili i neki članovi Nadzornog odbora, koji igračima šalju sms poruke i zovu ih u Poljud.

- Radimo, radimo, ali to nije za javnost. Tko zove igrače? Neki članovi Nadzornog odbora? Ne znam - kazivao je Brbić.

Ponovio je tko trenutno slaže stručnu križaljku.

- Struka Hajduka su trener i njegovi stručni stožer, koordinator u omladinskoj školi i ja. Istina, ne miješam se puno u struku, zar neki nisu pisali da se ne razumijem u nogomet - zaključio je Brbić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije