Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVILA IZNENAĐENJE

Brazilka Haddad Maia prvi put prošla u polufinale Roland Garrosa

French Open
BENOIT TESSIER/REUTERS
07.06.2023.
u 16:30

Brazilska će tenisačica u polufinalu igrati protiv pobjednice susreta između svjetskog 'broja jedan' Poljakinje Ige Swiatek i Amerikanke Coco Gauff (WTA-6.).

Brazilka Beatriz Haddad Maia, 14. igračica svijeta, priredila je u utorak iznenađenje pobijedivši Tunižanku Ons Jabeur 3-6, 7-6 (7/5), 6-1 čime je ostvarila plasman u polufinale Roland-Garrosa, svoje prvo polufinale na Grand Slam turniru.

Haddad Maia je tako postala prva Brazilka koja je ušla u ovu fazu pariškog turnira od početka Open ere.

Brazilska će tenisačica u polufinalu igrati protiv pobjednice susreta između svjetskog 'broja jedan' Poljakinje Ige Swiatek i Amerikanke Coco Gauff (WTA-6.).

"Vrlo sam ponosna na sebe", rekla je 27-godišnja Haddad Maia na mikrofon dvorane Philippe-Chatrier nakon svoje pobjede.

Sedma tenisačica svijeta Jabeur, finalistica Wimbledona i US Opena prošle godine, još uvijek je u potrazi za svojim prvim grand slamom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije