Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza velikog četvrtfinala
Povratak na članak

Brazilci s jednom pozicijom imaju problem, boje se Perišića, a Gvardiol i Lovren moraju zaustaviti najveće iznenađenje

- Mnogi u Brazilu smatraju da je ovo najbolja brazilska reprezentacija zadnjih dvadesetak godina i da je došao kraj iščekivanju novog naslova svjetskog prvaka. Ovaj turnir održava se na okruglu obljetnicu našeg zadnjeg naslova prvaka. U pravu ste, odavno naša momčad nije imala tako posebnu energiju. U Brazilu vlada ogromna euforija kao i uvjerenje da smo opet zreli i da možemo otići do kraja. Svi smo strepjeli nad Neymarovom ozljedom, no on izgleda spremno - rekao je novinar Filipe Cury.

Komentari 4

VI
vidum
07:31 09.12.2022.

Dečki, sjetite se Sigeta, i neka vam to bude misao vodilja. Ako se sve ponovi, bit ćemo ponosni na vas. Ako ishod bude drugačiji, usrećit ćete Hrvatsku i svakog Hrvata ma gdje bio.

VL
KJ
kjlćllk
08:11 09.12.2022.

Već smo pobijedili, s najslabijim timom na velikim natjecanjima u posljednjih dvadeset godina smo došli do četvrtfinala što je ekstremni uspjeh. Koji će biti rezultat ove utakmice, nevažno je, bitno je dati sve od sebe, ostalo će biti sportska povijest. Naprijed HRVATSKA!

VL
Avatar Payback
Payback
07:56 09.12.2022.

Znaju ., mogu u budu naši hrvatski dečki pobjedili !! Čvrsto vjerujem u pobjedu!!

VL
Avatar kreky_87
kreky_87
07:49 09.12.2022.

Sretno dečki, sretno izborniče! Protivnik je moćan, ali treba vjerovati u prolaz!! A znam da vi u to vjerujete!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.