Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU HRVATSKU

Brazil s najmlađim kapetanom ikad: Neymaru prilika u nastavku

Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
02.06.2018.
u 22:02

- Neymar je još uvijek u fazi oporavka i nije spreman za svih 90 minuta. Ne znam umjesto koga će ući u igru, ali će ući - kaže Tite.

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Tite najavio je kako će najbolji igrač "Selecaoa" Neymar protiv Hrvatske dobiti priliku u drugih 45 minuta.

Do posljednjeg trenutka je bilo upitno hoće li zvijezda PSG-a uopće nastupiti protiv 'Vatrenih', no čini se kako je Tite presjekao sve dvojbe.

- Neymar neće igrati od prve minute, ali će dobiti priliku u nastavku - poručio je brazilski strateg.

Neymar je danas trenirao sa suigračima, no bilo je vidljivo kako vježbe ne odrađuje s maksimalnim intenzitetom već 'čuva' nogu. Jedan od najboljih nogometaša današnjice te vlasnik najskupljeg transfera, ozlijedio se koncem veljače u derbiju protiv Marseillea, a zbog loma kosti u stopalu morao je na operaciju.

Neymar
1/12

- Neymar je još uvijek u fazi oporavka i nije spreman za svih 90 minuta. Ne znam umjesto koga će ući u igru, ali će ući.

Brazilski izbornik je dodao kako je Neymar tijekom kvalifikacija za svjetsko prvenstvo preuzeo najveću odgovornost u momčadi, ali sada i drugi moraju 'povući'.

- Neymar je preuzeo odgovornost i nosio je reprezentaciju, sada i drugi moraju biti protagnosti - kazao je brazilski izbornik.

Tite je brazilskim novinarima morao odgovoriti i zašto je zatvorio treninge za javnost.

- To je moja odluka. Poštujem vaš posao, ali moramo imati privatnosti u našem radu - poručio je brazilski strateg.

Zanimljivo, u utakmici protiv Hrvatske kapetansku traku će ponijeti 21-godišnji Gabriel Jesus i time će postati najmlađi kapetan u redovima peterostrukih svjetskih prvaka. Do sada je taj rekord držao Martim da Silveira koji je postao kapetan sa 21 godinu i devet mjeseci, sedam mjeseci više nego što sada ima napadač Cityja.

- Bio sam jako iznenađen, ali odluku izbornika sam prihvatio mirno. Znam što mi je činiti na terenu. Moram preuzeti odgovornost, nije lako ali spreman sam - poručio je mladi napadač.

Jesus je prokomentirao i snagu hrvatske vrste.

- Svaka utakmica je teška. Uvijek je tako i s Hrvatskom neće biti drugačije. Hrvatska ima odlične igrače koji igraju u velikim klubovima. Proučili smo njihovu igru i siguran sam kako ćemo pobijediti.


 

Komentara 10

Avatar Ljubeć
Ljubeć
06:49 03.06.2018.

bas me briga hoceli pobijedit brazil neka igraju dobro u rusiji

Avatar jumanji
jumanji
22:46 02.06.2018.

zove se Rakitić

SS
sokac sa drave
09:53 03.06.2018.

Jos prije cetiri godine dolazili Brazilci igrati u Europu i prvo sto bi cinili je da bi treneru objasnili da oni nisu za biti rezerva ili biti zamjenjeni.Trener pita zastu a oni pa ja sam Brazilac.To nije prolazilo kod Luisa Van Gala koji je otvoreno rekao da ne zeli u ekipi niti jednog Brazilca stavise niti Juznoamerikanca.I tako bi.Onda doslio polufinale u Brazilu protiv Njemacke i pusijada 7:1 za Ellf.Brazilci tradicionalno poslje Gilmara nemaju pravog golmana isto kai i mi poslije Ladica.Znaci nemamo sanse ni mi ni brazil jer bez golmana jednostavno neide.Prije cetiri godine panj na linij Pletikosa a sada Subasic koji u kvalifikacijama nije obranio ama bas nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije