Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Brazil lako svladao Oman

Brazil Oman
Reuters
17.11.2009.
u 18:08

Nogometna reprezentacija Brazila pobijedila je u Muscatu domaću selekciju Omana s 2-0 u prijateljskoj utakmici.

Nakon što su Brazilci prošle subote u Dohi svladali Englesku 1-0 pogotkom Nilmara, isti igrač bio je strijelac za ponajvećeg favorita sljedećega Svjetskog prvenstva i u prijateljskom srazu u Muscatu, glavnom i najvećem gradu Omana. Nilmar je poentirao za Brazil već u četvrtoj minuti, a konačnih 2-0 za Brazil postavio je autogolom u 61. minuti domaći reprezentativac Al Gheilani Hassan.

''Selecao'' je lakoćom ostvario novu pobjedu budući da je dominirao terenom svih 90 minuta, iako je i domaća selekcija imala svojih šansi.

Čile bolji od Slovačke      
U prijateljskoj nogometnoj utakmici u Žilini, reprezentacija Čilea svladala je domaću Slovačku s 2-1. Obje reprezentacije gledat ćemo sljedeće godine na Svjetskom prvenstvu.

Branič Čilea Gonzalo Jara doveo je svoju selekciju u vodstvo pogotkom u 9. minuti. Stanislav Šestak izjednačio je na 1-1 u 17. minuti, a pobjedu Čileu osigurao je pogodak Estebana Paredesa u 56. minuti.

Podsjećamo, Slovačka je u minulim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo izborila plasman na svoj prvi Mundijal od proglašavanja nezavisnosti, dok je Čile ostvario prvi plasman na Svjetsko prvgenstvo nakon 1998. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije