Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERNARDA PERA

Bravo! Zadranka koja igra pod američkom zastavom u finalu jakog WTA turnira u Njemačkoj

Wimbledon
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/3
22.07.2022.
u 14:20

Za naslov će se boriti protiv pobjednice dvoboja u kojem će druga tenisačica svijeta Estonka Anett Kontaveit igrati protiv Ruskinje Anastasije Potapove (WTA - 63.).

Zadranka Bernarda Pera (WTA - 81.), koja igra pod američkom zastavom, u petak je ostvarila 11. uzastopnu pobjedu svladavši u polufinalu WTA turnira u Hamburgu belgijsku tenisačicu Marynu Zanevsku (WTA - 72.) sa 6-2, 6-4. 

U prošlom tjednu je 27-godišnja Pera u Budimpešti iz kvalifikacija došla do svog prvog finala i do premijernog naslova na WTA Touru, a niz je nastavila i u Hamburgu. Pritom je u svih 11 mečeva slavila u dva seta.

Ljevoruka američka predstavnica je na putu do finala u Hamburgu izgubila u četiri meča izgubila svega 16 gemova.

Za naslov će se boriti protiv pobjednice dvoboja u kojem će druga tenisačica svijeta Estonka Anett Kontaveit igrati protiv Ruskinje Anastasije Potapove (WTA - 63.).

>> Doček za Milija Poljička, juniorskog pobjednika Wimbledona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije