Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bravo Mandžo, vidi se da ste nekad učili i za beka

Mandžukić je demonstrirao - agresivnost, požrtvovnost, defenzivnu posvećenost... i stoga je jedan od junaka ove pobjede.


Komentari 7

BU
Bubalamala
15:16 25.03.2017.

Jako je to dobro bilo sa Mandžukićem na lijevoj strani i zahvaljujući toj činjenici odigrali smo sa nulom. Moglo bi to biti rješenje problema lijeve strane obrane, jer je jako pomagao Pivariču !

VL
DE
derin
15:24 25.03.2017.

Hvalite Mandžukića, a nemate hrabrosti napisati zasto je manzdo morao igrati beka u drugom poluvremenu. Radi najvećeg promašaja u reprezentaciji pivarica, pa puštalo je u svih 16 na njegovoj strani. To je jasno i na Marsu, samo nije mamicu. Strinic, Leovac, milic nisu svjetske klase, ali su za pivarica SF.

VL
MN
Marijan Nikic-Pejic
17:54 25.03.2017.

Vi ste izgleda zaboravili da je Mandzukic najbolje partije davao igrajuci u Bayernu na toj poziciji, gdje se vracao do svoga sesnaesterca, izborio loptu i krenuo zestoko, kako on to zna. Jucer me podsjetio bas na te njegove odlicne igre.

VL
VL
????
14:44 25.03.2017.

Eto rješenje za lijevog beka, Mandžo može to bolje odigrati od Pivarića, Strinića ili Leovca. Perišić može ispred njega. Druga alternativa je da lijevo ode Vrsaljko, desno Ćorluka (ili obrnuto), a Mitrović i Vida mogu u sredinu. Ili ako će Ćorluka u sredinu s Mitrovićem, može Vrsaljko lijevo, a Vida desno. A naprijed ako će Perišić lijevo, Mandžo može desno, ali mogu i strane promijeniti, ja bih čak izbacio Brozovića i Rakitića tako da iza Kalinića mogu igrati Mandžo, Perišić i Kramarić, dok Brozović, Rakitić, Pjaca i Kovačić mogu biti alternativa za održavat tempo, ali onda se treba mijenjati u 60. minuti :-)

VL
HR
hrastmedunac
15:10 25.03.2017.

Auuuu!,svaki start u defanzivi mu je za žuti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.