Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA PRIMJER!

Brat uz brata: Boys i Torcidaš pokazali što znači hrvatsko zajedništvo

Foto: Facebook
1/8
31.12.2020.
u 18:55

Pomagali su u Domovinskom ratu, pomagali su kod poplava u Glini, pomagali su i nakon razornog potresa u Zagrebu u ožujku ove stravične godine, koja je napokon na izmaku

Koliko puta su navijači bili prvi kada je trebalo priskočiti u pomoć? Koliko puta su se ujedinili bez obzira na klubove koje vole? Bezbroj... 

POGLEDAJTE VIDEO: Mladi prikupljaju pomoć

Pomagali su u Domovinskom ratu, pomagali su kod poplava u Glini, pomagali su i nakon razornog potresa u Zagrebu u ožujku ove stravične godine, koja je napokon na izmaku.

Ovaj stravičan potres u Petrinji i okolici samo je posljednji primjer hrvatskog zajedništva i društvene svjesti navijača diljem Lijepe naše. 

Dokaz tomu je i fotografija pripadnika Bad Blue Boysa i Torcide. Stali su jedan uz drugoga, imali su maske na licu, svaki sa simbolima svoga kluba, ali palac gore i osmijeh koji su otkrivale njihove oči poslao je poruku za koju se živi. 

Kada nas domovina treba ne gledamo koji smo klub, koja regija, koja vjera, samo je bitno jedno - da smo ljudi, a Hrvati su pokazali ovih dana da su ljudi s velikim Lj. 

Foto: Daniel Pavlić

Ključne riječi

Komentara 16

LU
Ludwik
19:03 31.12.2020.

Boysi, Torcida, Kohorta, Tornado, Armada... Sve su to najzdravije snage hrvatskog nacionalnog korpusa... Dolazi vrijeme kada se moramo organizirati kao brigade u vrijeme Domovinskog rata... Svaki grad jedna brigada ili u manjim mjestima satnija navijača... Tako ćemo biti spremni za drugi dio Oluje...

ED
edvardl
19:57 31.12.2020.

Tak bi trebalo biti i na utakmici!

LI
Lionking
21:37 31.12.2020.

To Ljudiiiiiii

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije