Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO KONCENTRIRANI

Braća Sinković u odličnoj formi prije Tokija: 'Jedva čekamo Olimpijske igre!'

07.06.2021.
u 12:20

- Zadovoljni smo veslanjem, ali možemo izvući još par sekundi na bolju pripremu.

Braća Valent i Martin Sinković osvojila su zlato u dvojcu na trećoj regati Svjetskog veslačkog kupa u Sabaudiji, dok su treće mjesto zauzela braća Patrik i Antun Lončarić.

Sinkovići su slavili s vremenom 6:16.79, drugo mjesto su s nešto više od šest sekundi zaostatka zauzeli Britanci Calvin Tarczy i Douwe de Graaf. Lončarići su zauzeli treće mjesto sa 6:25.89.

Sinkovići su ovim nastupom završili sezonu bez poraza te postali i ukupni pobjednici Svjetskog kupa za ovu godinu.

- Rekli smo da idemo maksimalno, da pokažemo koliko možemo, da smo spremni, da jedva čekamo Olimpijske igre - kaže Valent, a Martin dodaje:

- Zadovoljni smo veslanjem, ali možemo izvući još par sekundi na bolju pripremu. Vjerujem da ćemo na Igrama imati svoje najbolje utrke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije