Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijačka solidarnost

Boysi Torcidi pomažu da dođe u Zagreb na derbi!

Bad Blue Boysi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
26.11.2013.
u 17:39

Još uvijek nije poznato hoće li se Torcida premjestiti na zapadnu ili istočnu tribinu, iako se po forumima više spominje da bi navijači splitskog kluba mogli biti stacionirani na Zapadu

U nedjelju se na Maksimiru igra veliki derbi između Dinama i Hajduka, a u prvom planu nije nogomet, već neke druge stvari. 

Naime, najviše se raspravlja o vaučerima za gostujuće navijače, a kao što je i poznato, Torcida odbija poslati popis klubu. Zbog toga je direktor Dinama Tomislav Svetina najavio da će zatvoriti gostujuću tribinu ako Dinamo ne dobije popis do petka.

- Pozivam Hajduk da animira navijače. Ulaznice će biti personalizirane, a rok za vaučere je petak. Na tribinu Jug su svi dobrodošli i ja vjerujem u dobar ambijent, rekao je Svetina.

No, kako doznajemo, a što se može pročitati i po brojnim navijačkim forumima, Torcida neće poslati popis, a svejedno planira u velikom broju krenuti prema Zagrebu. U tome će im pomoći i Bad Blue Boysi koji će im nabaviti ulaznice. Bit će to navijačka solidarnost, ali će im se na taj način i iskupiti jer Torcida je njima nabavljala ulaznice za utakmicu protiv Splita na Parku mladeži u listopadu ove godine. 

Doduše, još uvijek nije poznato hoće li se Torcida premjestiti na zapadnu ili istočnu tribinu, iako se po forumima više spominje da bi navijači splitskog kluba mogli biti stacionirani na Zapadu. 

>>'Hajduk mora prijaviti dolazak navijača, inače zatvaramo Jug'

Komentara 14

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
19:36 26.11.2013.

Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska.... Ne dajmo udbašima i jugoslavenima da nas posvađaju.

Avatar matalan
matalan
18:28 26.11.2013.

najdraža tekma ,bila mi je Hajduk Dinamo 1.5.1991.prava atmosfera , zajedno protiv okupatora, tako bi i danas trebalo...

PA
Paket
18:07 26.11.2013.

Bravo, dečki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije