Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolo iznenađenje

Bournemouth pregazio Chelsea, Liverpool također prosuo bodove

Foto: Reuters/Pixsell
30.01.2019.
u 23:07

Liverpool je unatoč ranom vodstvu odigrao 1:1 protiv Leicestera.

Londonski Chelsea teško je stradao na gostovanju kod Bornemoutha. Poražen je čak 4:0, a gol nije zabio ni unatoč tome što je Gonzalo Higuain proveo na travnjaku 65 minuta. Argentinac je stigao na Stamford Bridge kao posuđeni igrač prije nekoliko dana, ali njegov debi u ligaškoj utakmici će ostati upamćen po neočekivano uvjerljivoj pobjedi domaćina.

Za Bournemouth su zabili King (47. i 74.), Brooks (63.) i Daniels (95.), dok je Mateo Kovačić na travnjaku proveo 77 minuta.

Kolo iznenađenja je zakružio Leicester City, koji je oteo Liverpoolu bodove na Anfieldu. Završilo je 1:1, premda se činilo da će Redsi lako doći do pobjede i sedam bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Manchester City.

Liverpool je poveo zahvaljujući Maneu već u trećoj minuti, međutim Harry Maguire je uzvratio koju sekundu uoči odlaska na odmor.

Tottenham je uz preokret svladao kao domaćin Watford s 2:1, dok su Southampton i Crystal Palace odigrali bez pobjednika, uz jedan pogodak u svakoj mreži.

Liverpool nakon 24. kola vodi sa 61 bodom, dok Manchester City ima 56. Trećeplasirani Tottenham ima 54 boda, a Arsenal i Chelsea 47. Manchester United je šesti uz 45 bodova.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

LJ
ljudeman
07:22 31.01.2019.

Lovren najlošiji, krivac za svih sedam primljenih golova u posljednjih pet kola otkako ne igra...

DI
didajoza
12:48 01.02.2019.

Bravo za ovaj komentar! Do sada je večernji pisao kako su navijači Liverpoola popljuvali Lovrena što su izgubili od Sitya a sada je kriv što je povređen. Ako Lovren ne bude mogao igrati Livrpool će čekati 29 godina da budeude prvak Engleske!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije