Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski kup

Fiorentina ponizila Romu, Džeko imao 'žutu minutu' pa pljunuo suca?

Edin Džeko
Foto: Screenshot/Twitter/BenchWarmers ‏
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.01.2019.
u 22:16

Roma je ovim rezultatom izjednačila najteži poraz u povijesti kluba

Nogometaši Fiorentine izborili su plasman u polufinale talijanskog Kupa nakon što su u Firenzi pobijedili Romu sa 7:1. 

Viole su već nakon 18 minuta vodile sa 2:0 golovima Federica Chiese (7., 18.). Aleksandar Kolarov je smanjio u 28. minuti, međutim Fiorentina je uzvratila s dva nova gola, a strijelci su bili Luis Muriel (33.) i Marco Benassi (66.).

Sve Romine nade u mogući preokret nestale su u 72. minuti kada je Edin Džeko isključen zbog prigovora. Samo dvije minute nakon što je BiH napadač pocrvenio, Chiesa je zabio i svoj treći gol na utakmici za velikih 5:1.

Fantastičnu predstavu Fiorentine nastavio je Giovanni Simeone postigavši u 80. minuti šesti gol za domaći sastav, a u posljednjim trenucima susreta i sedmi pogodak. Roma je ovim rezultatom izjednačila najteži poraz u povijesti kluba. Identičnim rezultatom izgubila je i od Juventusa 1932.

Marko Pjaca nije nastupio za Fiorentinu, baš kao niti Ante Ćorić za Romu.

Fiorentina će u polufinalu igrati protiv pobjednika večerašnjeg susreta između Atalante i Juventusa.

Džeko isključen zbog navodnog pljuvanja suca?

Edin Džeko ušao je u igru protiv Fiorentine u 46. minuti, ali čini se kako ga je visoko vodstvo Fiorentine demotiviralo.

Nakon samo 26 minuta u igri, kod vodstva 4-1 za Fiorentinu, sudac Gianluca Manganiello ušao je u raspravu s bosanskohercegovačkim napadačem, a 'bosanski dijamant' je navodno pljunuo suca kojem je to bilo dovoljno da ga isključi. 

Foto: Screenshot/Twitter/BenchWarmers ‏

Nastavio se kapetan BiH ljutiti i nakon što je zaradio isključenje, a potom se porječkao i s krilom firentinskog kluba Federicom Chiesom. Na kraju je ipak prijevremeno otišao pod tuš.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
Pajdo
22:40 30.01.2019.

Bosanska kultura.

IB
ibiza
03:27 31.01.2019.

sta je previse je previse ,

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
21:46 30.01.2019.

Atalanta vodi 2-0!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije