Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO I SELFIE

Bosanac se pohvalio: Prekinuo utakmicu da poljubi Ronalda

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
27.03.2018.
u 22:51

Riječ je o komičaru koji je veliki Ronaldov obožavatelj, a na svojoj Facebook stranici se nakon utakmice 'pohvalio' videom i fotografijom.

Nizozemska je u prijateljskoj utakmici u Ženevi s 3:0 pobijedila Portugal, a u jednom trenutku utakmica je nakratko prekinuta jer je nekoliko navijača utrčalo u teren.

Naravno, cilj im je bio doći do Cristiana Ronalda i napraviti selfie, a s obzirom na to da se takve scene gotovo stalno ponavljaju na utakmicama u kojima Portugalac nastupaju, i nije bilo preveliko iznenađenje...

Međutim, zanimljivo je da je jedan od 'krivaca' Samir Alić, Bosanac s prebivalištem u Švicarskoj, piše Goal.

Riječ je o komičaru koji je veliki Ronaldov obožavatelj, a na svojoj Facebook stranici se nakon utakmice 'pohvalio' videom i fotografijom.

Iako Ronaldo svaki put profesionalno odradi susret s navijačima pa i kada oni time prekidaju utakmicu, u ponedjeljak u Švicarskoj i nije bio pretjerano oduševljen. Možda razlog treba tražiti u nepovoljnom rezultatu aktualnih europskih prvaka koji su Nizozemci posramili, ali i činjenici da Realov as nije uputio ni jedan udarac prema protivničkim vratima  što mu se nije dogodilo gotovo dvije godine.

Komentara 2

KU
kupatilo
02:28 29.03.2018.

bojo se teroriste

BI
billynik
23:06 27.03.2018.

Zato su oduševljeni naši jugosloveni u večernjaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije