Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKE

Gavranović zabio i asistirao u šestici Švicarske, nula Prosinečkog

Švicarska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.03.2018.
u 21:53

Trikolore su do pobjede u Rusiji odveli Kylian Mbappe koji je zabio u 40. i 83. minuti, te Paul Pogba sjajnim golom iz slobodnog udarca u 49. minuti. Za Ruse je pogodio Fedor Smolov u 68. minuti.

Domaćin Svjetskog prvenstva Rusija izgubila je novu utakmicu kod kuće, ovog puta 3:1 od Francuske. Trikolore su do pobjede odveli Kylian Mbappe koji je zabio u 40. i 83. minuti, te Paul Pogba sjajnim golom iz slobodnog udarca u 49. minuti. Za Ruse je pogodio Fedor Smolov u 68. minuti.

Švicarska je sa 6:0 pobijedila Panamu, a gol i asistenciju upisao je napadač Dinama Mario Gavranović. On je asistirao za Džemailijev gol za 1:0, pa pogodio za 5:0. Za Švicarce su još zabili Xhaka, Embolo, Zuber i Frei.

Robert Prosinečki je klupi BiH u Le Havreu remizirao protiv Senegala 0:0, a istim je rezultatom završio dvoboj Danske i Čilea.

Turska je u Podgorici imala 2:0 nakon 23 minute golovima Undera i Yokuslua, no Crna Gora je golovima Ivanića u 45. i Mugose u 87. stigla do 2:2.

Japanci, koje vodi Vahid Halilhodžić, su u Liegeu izgubili od Ukrajine 2:1, a istim je rezultatom Iran pobijedio Alžir.

Grčka je s minimalnih 1:0 slavila protiv Egipta, a istim rezultatom Škotska je bila bolja od Mađarske.

Kosovo je stiglo do nove pobjede, nakon Madagaskara, ovog su puta s 2:0 pobijedili Burkinu Faso golovima Vedata Muriqia (73) i Edona Zhegrove (90). 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije