Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Borussia sve dalje od naslova, sada je stradala i u Berlinu

Bundesliga - 1. FC Union Berlin v Borussia Dortmund
Foto: Annegret Hilse/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
18.12.2020.
u 23:24

Youssoufa Moukoko postao je najmlađi strijelac u njemačkoj Bundesligi svih vremena

Nogometaši Union Berlina ostvarili su u petak neočekivanu pobjedu kada su na svom stadionu s 2:1 svladali dortmundsku Borussiju.

Domaća momčad je oba pogotka postigla nakon udaraca iz kuta. Za 1:0 je u 57. minuti strijelac bio Nigerijac Taiwo Awoniyi, a za 2:1 je u 78. minuti glavom precizan bio Marvin Friedrich.

Poraz Borussije Dortmund pokvario je priču o još jednom rekordu 16-godišnjeg njemačkog napadača Youssoufe Moukoka, koji je u 60. minuti postigao jedini pogodak za goste i postao najmlađi strijelac u njemačkoj Bundesligi svih vremena.

Union Berlin je petom ovosezonskom pobjedom došao do 21 boda i petog mjesta te na samo bod od četvrtoplasirane Borussije Dortmund koja je pretrpjela peti poraz, a prvi pod vodstvom privremenog trenera Edina Terzića.

Na vrhu ljestvice su Bayer Leverkusen sa 28 bodova i Bayern sa 27. 

U subotu je na rasporedu šest od preostalih utakmica 13. kola, a najzanimljivije će biti u dvoboju dvije momčadi s vrha u kojem će od 18:30 sati Bayer u Leverkusenu ugostiti prvaka Bayerna.

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
09:00 19.12.2020.

Cuj naslova.. Pa oni osvoje jednom u 10 godina.. Vidim da pratite nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije