Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov na talente

Borussia našla način kako Kovača ostaviti kratkih rukava?

Foto: Reuters/Pixsell
27.12.2018.
u 11:27

Borussia je navodno odlučila zauzvrat londonskome klubu ponuditi Christiana Pulišića, nesuđenog hrvatskog reprezentativca, danas kapetana američke reprezentacije.

Njemački mediji ne odustaju od tvrdnje da Bayern i dortmundska Borussia silno žele u svojim redovima Calluma Hudsona-Odoija, 18-godišnjeg krilnog igrača londonskog Chelseaja.

Mladić u momčadi Maurizija Sarrija prigode dobiva na kapaljku, a kako bi pretekla rivale, Borussia je navodno odlučila zauzvrat londonskome klubu ponuditi Christiana Pulišića, nesuđenog hrvatskog reprezentativca, danas kapetana američke reprezentacije.

Budući da je Chelsea već iskazao interes za Pulišićem, Callum Hudson-Odoi bi mogao postati novi izdanak omladinske škole sa Stamford Bridgea koji nikada nije dobio pravu prigodu u seniorskoj momčadi.

Razvoj izuzetno darovitog mladića navodno također promatraju madridski Real i Juventus.

 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije