Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez oproštajne utakmice
Povratak na članak

Borna Sosa zna njemački, a s trenerom može razgovarati i na turskom

Šteta je što Borna Sosa neće odigrati svoju oproštajnu utakmicu za Dinamo, nije ga bilo u srazu s Interom na kraju prvenstva, a očito je da ga neće biti ni u srijedu u finalu kupa.

Komentari 5

MA
Marsijanac
18:45 21.05.2018.

Posten i radin decko,slican Jedvaju. Daleko ce stici. Vec se nazire okosnica buduce hrvatske repke.

VL
DU
Deleted user
18:07 21.05.2018.

Dalic je vec odlucio i ide bez Borne. Steta!Trebao je, ako ne i morao da ga uvrsti za Rusiju, kao i Brekala, koji u posljednje vrijeme pokazuje da je u jako dobroj formi.Imam osjecaj, da bi ova dvojica unjeli dosta svjezine i borilackog mentaliteta u toj nasoj zvjezdama "okicenoj" repki.

VL
KO
Kopreinitz
09:03 22.05.2018.

Sosa sa Korkutom nece trebat govorit turski, jer je Korkut rodjen u Stuttgartu i govori perfektno Njemacki, nek nauci dobro Njemacki.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:59 21.05.2018.

Evo šanse da pola serbske lige preseli u Nemčiju pa turskim barataju ko od šale

VL
BE
berija
17:57 21.05.2018.

A Meghan Markle zna i njemački i turski i hrvatski i swahili i zna pucati penal. Gdje si sad, Sosa!!?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.