Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORNA RENDULIĆ:

Medalja je naš cilj i mislim da ga možemo ostvariti

Hrvatska - Ukrajina
Sanjin Strukic/Pixsell
18.04.2016.
u 23:55

'Putovao sam 17 sati, što je ostavilo traga. Glava je željela, ali tijelo nije moglo. Nije velika razlika među nama. Oni samo imaju četiri linije koje mogu dobro klizati.'

Borna Rendulić je je doputovao u Zagreb i isti dan odigrao prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu Divizije I skupine B u kojoj je Hrvatska poražena od Ukrajine 1-4, ali unatoč porazu najbolji hrvatski hokejaš vjeruje da je osvajanje odličja ostvariv cilj.

Na Renduliću se vidjela ogromna želja, ali i putovanje koje se odužilo ostavilo je traga.

"Putovao sam 17 sati, što je ostavilo traga. Glava je željela, ali tijelo nije moglo. Nije velika razlika među nama. Oni samo imaju četiri linije koje mogu dobro klizati", rekao je Rendulić koji je tijekom utakmice nekoliko puta opasno zaprijetio ukrajinskim vratima i pokazao da će biti veliko pojačanje za momčad Alana Letanga u sljedećim dvobojima u kojima će Hrvatska tražiti opstanak u skupini, ali i priliku za osvajanje brončanog odličja.

U utorak je dan odmora, u srijedu Hrvatsku čeka Rumunjska, u petak Estonija, a u subotu Litva.

"Medalja je naš cilj i mislim da ga možemo ostvariti", zaključio je Rendulić.

Komentara 2

KU
kupatilo
01:37 19.04.2016.

kakva medalja.Mozda drvena.Lijepo bi bilo al skim.Nemamo mi igrace za to cak ni u ovakvoj konkurenciji sto i necudi.Mene brine vaterpolo.Bilismo bogovi za cjeli svijet al odkaskom Rudica gotovo smo neprepoznatljivi.

RI
rikavac
00:16 19.04.2016.

ajd ne,lupajte vise sa medaljom cilj medalja prve dvi izgubili izgubit ce jos od Litve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije