Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Borna Rendulić debitirao za Vancouver

Borna Rendulić
Igor Kralj/PIXSELL
01.03.2017.
u 12:50

Zbog problema s ozljedama u sastavu Canucksa u posljednje vrijeme otvorila se prilika za Rendulića koji je pozvan da se priključi momčadi.

Najbolji hrvatski hokejaš Borna Rendulić upisao je svoj prvi ovosezonski nastup u NHL ligi odigravši 4:51 minuta za Vancouver Canuckse u 2-3 domaćem porazu od Detroit Red Wingsa u produžetku. 

Rendulić je postao članom Canucksa prošloga ljeta, ali se nije izborio za mjesto na "rosteru" tijekom priprema pa je dosadašnji dio sezone proveo u Vancouverov filijali Utica Cometsima za koje je u 52 utakmice postigao devet golova i pet asistencija u AHL-u.

Zbog problema s ozljedama u sastavu Canucksa u posljednje vrijeme otvorila se prilika za Rendulića koji je pozvan da se priključi momčadi.

U prethodne dvije sezone Rendulić je bio član Colorado Avalanchea za koje je ukupno odigrao 14 utakmica te postigao po gol i asistenciju.

Sa 59 bodova iz 62 utakmice Vancouver je trenutačno 12. sastav Zapadne konferencije s osam bodova manje od osmih Saint Louis Bluesa koji drže posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. Do kraja ligaškog dijela sezone ostalo je još 20 utakmica.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
14:11 01.03.2017.

super vijest igra u dobroj ekipi,nadam se da ce se više pisati o američkom hokeju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije