Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP turnir

Borna Ćorić izborio osminu finala u Šangaju

Borna Ćorić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
09.10.2018.
u 16:08

Mladog hrvatskog tenisača u idućem kolu očekuje meč protiv pobjednika dvoboja između trećeg nositelja Argentinca Juana Martina del Potra i Francuza Richarda Gasqueta

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u osminu finala ATP teniskog turnira u Šangaju nakon što je pobijedio Amerikanca Bradleyja Klahna 6-4, 6-2.

Ćorić je u prvom kolu po prvi puta u karijeri pobijedio trostrukog grand-slam pobjednika Švicarca Stana Wawrinku, a odličnu igru prikazao je i u drugom nastupu protiv američkog kvalifikanta. Ćorić je protiv 104. tenisača svijeta slavio nakon svega 75 minuta igre.

Borna Ćorić
1/7

Ćorić je na otvaranju meča načinio break i potom gem prednosti mirno sačuvao do konca seta. U drugom setu je dva puta oduzeo servis svom protivniku, za vodstvo 2-1 i 4-1, rutinski odradivši ostatak meča.

Mladog hrvatskog tenisača u idućem kolu očekuje meč protiv pobjednika dvoboja između trećeg nositelja Argentinca Juana Martina del Potra i Francuza Richarda Gasqueta.

Komentara 1

IV
ivanasertic4
16:49 09.10.2018.

Bravo Bornek!!! Ekipa s Trnja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije