Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO sa 6:3 i 7:5

Borna Ćorić ostao bez prvog ATP naslova, Wawrinka je bio prejak

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.01.2016.
u 14:23

Ćorić unatoč porazu u finalu može biti itekako zadovoljan ovim tjednom. Nakon ovoga uspjeha trebao bi napredovati za četiri mjesta na ATP ljestvici i od sutra biti 40. igrač svijeta.

Borna Ćorić ipak nije uspio doći do prvoga ATP naslova u karijeri. Našeg je tenisača u njegovom prvom finalu svladao prvi nositelj Stan Wawrinka sa 6:3 i 7:5.

Švicarac je u do naslova u indijskom Chennaiju došao nakon što je u svakom setu napravio po jedan break. Do pobjede nad Ćorićem je stigao za sat i 28 minuta igre.

Ćorić unatoč porazu u finalu može biti itekako zadovoljan ovim tjednom. Nakon ovoga uspjeha trebao bi napredovati za četiri mjesta na ATP ljestvici i od sutra biti 40. igrač svijeta.

>> Borna Ćorić izborio prvo ATP finale, a na putu do naslova stoji Stan Wawrinka!

Komentara 6

DU
Deleted user
17:21 10.01.2016.

Od svih tinejdjera je postigao najbolje rezultate u prvom tjednu nove sezone, te time jos jednom opravdao status najboljeg tinejdjera. Ponosni smo na tebe, Borna. Iskrene cestitke!

DU
Deleted user
17:52 10.01.2016.

Borna svaka čast! Nastavi samo tako, i skloni se čim prije od one ženske koja ti krv pije. Nađi neku normalnu, kao Federer i Đoković i biti ćeš još bolji.

PE
peugeot
15:41 10.01.2016.

Sta napisah u svom prethodnom postu o Borni? Cika Wavrinka ce ga isprasiti po straznjici! Ali, bice od Borne nesto, bice, ukoliko ga "Filic i bratija" prestanu hvaliti ! Ko se hvali, taj se kvari !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije