Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Borna Ćorić i Mate Pavić u četvrtfinalu Bangkoka

Borna Ćorić Andy Murray (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
05.12.2013.
u 13:44

Na juniorskom ITF turniru četvrte razine u Zagrebu naši Domagoj Bilješko i Tomislav Podvinski ušli su u četvrtfinale

Borna Ćorić i Mate Pavić ušli su u četvrtfinale ITF Futuresa (15.000 USD) u ovih dana vrućem Bangkoku. Borna se u drugom kolu lako obračunao s Tajlanđaninom Isarowom (6:3, 7:5), dok je Mate imao nešto teži posao protiv Kineza Gaoa (4:6, 6:3, 6:1).

Na juniorskom ITF turniru četvrte razine u Zagrebu naši Domagoj Bilješko i Tomislav Podvinski ušli su u četvrtfinale. Bilješko je sa 6:1, 6:3 nadjačao Francuza De la Bassetierea, dok je Podvinski sa 6:3, 6:4 bio bolji od Srbina Vukičevića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije