Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE GA DOBITI?

Borba za Maradonin prsten vrijedan 300 tisuća dolara: 'Ako me ubiju, znate tko je...'

Foto: instagram
1/2
08.02.2021.
u 20:30

Samo plavi prsten Diega Maradone procijenjen je na 300 tisuća dolara vrijednosti. No nakon njegove smrti, prsten je nestao, a njegovi nasljednici misle da znaju gdje je i prstom upiru u jednu osobu

Na 25. studenoga cijeli svijet je briznuo u plač nakon odlaska Diega Maradone. Svijet ga je oplakivao, a njegovi nasljednici spremali su se za veliku bitku koja još uvijek traje. Milijarde vrijedna imovina treba se raspodijeliti, a Maradona nije ostavio oporuku. 

Samo plavi prsten Diega Maradone procijenjen je na 300 tisuća dolara vrijednosti. No nakon njegove smrti, prsten je nestao, a njegovi nasljednici misle da znaju gdje je i prstom upiru u jednu osobu - Gianninu Maradonu

Diego je bio emotivno vezan za ovaj prsten te ga je nosio svuda, a bio je to poklon koji je dobio 2018. godine u Bjelorusiji kada je bio imenovan počasnim predsjednikom Dinamo Bresta. 

Njegova kćer Giannina je uzela prsten iz kutije ispod kreveta u kojoj je Diego čuvao mnoge svoje stvari. Ipak, ovaj će prsten na kraju biti dio njegovog nasljedstva koje će se dijeliti na sve njegove nasljednike pa ga kćer neće tako olako dobiti.

Na listi njegove oporuke su brojni nasljednici, ali i milijuni dolara, sedam luksuznih automobila, kuće diljem svijeta, pisma predsjednika, dresovi i puno drugih stvari... 

Vjerojatno neće niti brzo biti podijeljena imovina jer sva još uvijek nije zbrojena. 

- Ako me ubiju, tražeći prsten koji nemam, znajte da su ostali nasljednici suučesnici u tome - nedavno je izjavila Giannina, iako neki mediji tvrde da je priznala da je prsten kod nje, ali ga se ne želi odreći. 

Da je vrijedan komad nakita ipak kod Giannine tvrde i Maradonini nekadašnji suradnici, asistenti, kuharice i  drugi, a upravo se na njihovim zahtjevima bazira zahtjev odvjetnika da Giannina preda prsten.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije