Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠNI TURNIR

Borba za bolju poziciju uoči Final Eighta u Beogradu

19.04.2021.
u 17:49

U ponedjeljak s Olympiakosom (17.45), u utorak s Ortigiom (15.15) i u srijedu s Pro Reccom (20.15). Raspored je to Jugovih utakmica (uz prijenos na Sportklubu) na još jednom turniru Lige prvaka u talijanskoj Ostiji, posljednjem uoči Final Eighta u Beogradu (od 3. do 5. lipnja).

Gospari su već osigurali nastup na završnom turniru pa im sad predstoji samo borba za što bolju poziciju u A skupini.

Konkretno, žele obraniti drugo mjesto koje trenutačno zauzimaju (Pro Recco 21, Jug 15, Olympiakos 10...), a tome će najviše pridonijeti ako u izravnom srazu pobijede grčkog prvaka.

No, Jugov trener Kobešćak suočio se s neočekivanim problemom, na posljednjem treningu Xaviju Garcíji ozlijeđeno je oko. Riječ je o lakšoj ozljedi, ali Vjeko ne želi ništa riskirati pa je kapetana ostavio doma, a među putnike ubacio mladog Hrvoja Zvonu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije