Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SITUACIJA

Borac uhićen s lovačkim nožem

FFC
Foto: Ivana Kaurloto, FFC
21.02.2016.
u 08:15

Naime, dva borca s predviđenog programa završila su mu na dan borbe u zatvoru. Moldavac Doroftei i Bugar Zaharijev koji je tako upropastio potencijalnu poslasticu večeri sa Srbinom Darkom Stošićem.

Hrvatska borilačka promocija FFC isporučila je u Ateni svoju najuzbudljiviju priredbu dosada. A bilo je to njeno 22. izdanje koje je održano u dvorani Faliro, u istoj onoj areni u kojoj su hrvatski rukometaši, Balić, Metličić, Vori i društvo, godine 2004. krčili put ka olimpijskom zlatu. Razumljivo je onda što je nakon te krvave predstave u grčkoj prijestolnici, koja je stalno dizala na noge onih 3500 ljudi, likovao i predsjednik FFC-a Orsat Zovko koji je, uz svog match-makera Marka Petraka, i sam sparivao borce:

- Svi kažu da je ovo bio najbolji FFC ikada, a naši grčki domaćini pa i njihovi mediji tvrde da je ovo bila i najbolja borilačka priredba ovog tipa ikad održana na tlu njihove zemlje.

Najbrutalniji završetak grčkoj je publici priredio njihov ljubimac Meletis Kakoubavas koji je zadnjim direktom nokautirao favoriziranog Slovenca Samu Petjea kojem je trebalo nekoliko minuta da dođe k sebi. Jedan od rijetkih poraženih koji je do kraja ostao na nogama bio je Splićanin Tomislav Čikotić.

- Oduševio me naš kikboksač Antonio Plazibat. Kakvo taj srce ima. Premda je bio posve raskrvavljen i premda je njegov kut htio predati borbu, on se nije predavao dok god je mogao stajati na nogama - kazao je Zovko.

Ispričao nam je šef ove parade i za jednu organizacijsku neugodu. Naime, dva borca s predviđenog programa završila su mu na dan borbe u zatvoru. Moldavac Doroftei i Bugar Zaharijev koji je tako upropastio potencijalnu poslasticu večeri sa Srbinom Darkom Stošićem.

- Obojica su privedena iz istog razloga, jer su na ulici zatečeni bez dokumenata. Moldavca Dorofteija smo uspjeli izvući, ali Bugara Zaharijeva nismo uspjeli izvući na vrijeme. A on je zaglavio jer je oko službenog hotela hodao s lovačkim nožem koji baš nije izgledao kao da mu je za nokte čistiti - našalio se Zovko poručivši Bugaru da je zbog njega izgubio par tisuća eura i da će se, ako želi nastupati na FFC-u, sljedeći puta morati boriti besplatno.

>> Manny Pacquiao: Ako dozvolimo istospolne brakove bit ćemo gori od životinja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije