Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE JADRAN U 4. kolu vaterpolske Eurolige, Mladost dočekuje Jadran iz Herceg Novog

Bonačić: Za nas je ovo sudbonosna utakmica!

06.02.2009.
u 10:35

Žele li u četvrtfinale Eurolige, vaterpolisti Mladosti moraju u nedjelju (15.30, HTV 2) pobijediti Jadran iz Herceg Novoga. A dva teška poraza s Hercegnovljanima (istina na gostovanju) u ovoj sezoni veliko su upozorenje žapcima i znak za maksimalnu mobilizaciju na Savi.

Za rukometni ambijent
– Bit će to izrazito teška, zahtjevna utakmica. Pobjeda nam je jedini izlaz, svjesni su toga svi u klubu i zato vjerujem da ćemo svi skupa pružiti svoj maksimum – kazao je trener Mladosti Ozren Bonačić na jučerašnjoj konferenciji za novinare, te nakon kraće stanke dodao:

– Za nas je ovo sudbonosna utakmica. Neće ni njima biti lako pa ćemo vidjeti tko će bolje proći. No bit će to kvalitetan dvoboj i zato pozivam navijače da nas podrže kao što su rukometaše, da nam pomognu prebroditi poteškoće, a mi ćemo, također kao rukometaši, uzvratiti maksimalnom borbenošću.

Situaciju prilično komplicira zdravstveni karton mladostaša: Antonijević je ozlijedio lakat, a Živkovića je shrvala viroza pa je njihov nastup u nedjelju posve neizvjestan.

Nije pad nego oscilacije
Žapci su također planirali jučer gostovanje u Rijeci i ogledne utakmice s Primorjem, ali i to je propalo, pa su vježbali s Medveščakom. No, ističu, to ih neće skrenuti s puta. Pa ni to što se igra relativno rano – u 15.30 sati.

– Bilo bi bolje da se igra u 18 sati, ali kako njima, tako i nama. Važna nam je podrška s tribina i zato pozivam naše navijače da nas podrže, onako kao protiv Partizana lani – istaknuo je Damir Burić.

Žapci odbacuju procjene da je njihova igra u padu.
– Nema pada, ali ima oscilacija – uzvratio je kapetan Zdeslav Vrdoljak i dodao pomalo u šali:

– Po zakonu velikih brojeva sad bi trebala doći naša bolja igra i – pobjeda.

Bonin pomoćnik Vjeko Kobešćak smatra da dva poraza od Jadrana (uz jednu pobjedu Mladosti u Zagrebu) nisu realan odnos snaga te da to nije prava slika Mladosti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije